Cardozo transferinde kritik saatler

Cardozo transferinde kritik saatler

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe ile Benfica arasındaki Cardozo görüşmesi bir günlük aranın ardından tekrar başladı. Transferin bu gece yarısına kadar kesinleşeceği ifade edildi

Fenerbahçe ile Benfica arasında süren Oscar Cardozo görüşmeleri, sarı lacivertlilerin Salzburg ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme ilk maçı nedeniyle bir günlük aranın ardından devam ediyor. Portekiz basınında çıkan son haberlere göre, Fenerbahçe ile Benfica şu noktada görüşmeleri sonlandırmak üzere. Cardozo görüşmelerinin gece yarısına kadar biteceği ve nihai kararın verileceği ifade edildi. Benfica bu transferden hala 15 milyon euro isterken, Fenerbahçe'nin 750 bin euro daha fiyat yükselttiği belirtildi. Fenerbahçe, daha önceki teklifinde 12 milyon euro ile birlikte Cardozo'nun atacağı gollere ve gelecek başarılara endeksli olarak 3 milyon euro daha ödeme yapmayı önerdi.

Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...