Cardozo an meselesi

Cardozo an meselesi

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin transferini noktalamasına ramak kaldığı Oscar Cardozo için Portekiz basınından flaş bir iddia daha geldi.

Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönen Paraguaylı oyuncu Oscar Cardozo için Portekiz basınından flaş bir iddia geldi ve Cardozo'nun gün içinde İstanbul'a geleceği belirtildi. Haberde, Benfica yönetiminin istediği 15 milyon euroluk bonservis bedeline karşılık sarı lacivertlilerin 13 milyon euro vermesinin görüşmelerin tıkanmasına yol açtığı aktarılırken, Fenerbahçe'nin Cardozo'yu kadroya katmakta ısrarlı olduğu için Benfica'nın istediği bonservis bedelini sonunda kabul ettiği yazıldı. İki kulüp arasında şu anda 15 milyon euronun nasıl ödeneceği konusunda görüşmelerin devam ettiği kaydedilirken, Paraguaylı yıldızın bu konunun da nihayete ermesinini ardından bugün (Pazartesi) İstanbul'da olacağı belirtildi.(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...