Bursaspor, yetenekli oyuncuları satmayacak

Bursaspor, yetenekli oyuncuları satmayacak

FUTBOL Haberleri

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, genç oyuncuları Ozan Tufan'a Belçika ekibi Anderlecht'in talip olduğunu ancak yıldız adayı oyuncularını satmak istemediklerini söyledi.


Yeşil-beyazlı takımın altyapısından yetişen 18 yaşındaki genç yeteneği Ozan Tufan'a Belçika'nın ünlü takımlarından Anderlecht'in talip olduğu öğrenildi. U 18 milli takımında forma giyen ve Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Valentin Granatkin Turnuvası'nda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Ozan Tufan'ın turnuvanın ardından Anderlecht'in gündemine geldiği ve Belçika ekibinin bugün yeşil-beyazlı kulübe Ozan Tufan'ı kadrolarına katmak istediklerini ilettiği öğrenildi.
"GENÇ YETENEKLERİMİZİ SATMAK İSTEMİYORUZ"
Ozan Tufan gibi genç yeteneklerini satma gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını ifade eden Altyapıdan Sorumlu Yönetici Necmettin Kocaman, "Ozan Tufan'a bugün Anderlecht'ten bir teklif geldi. Ancak biz genç yeteneklerimizin önce Bursaspor A takımında hizmet etmesini istiyoruz. Daha öncede bir kaç oyuncumuza Avrupa takımlarından teklifler gelmişti. Ancak biz teşekkür edip, bu teklifleri geri çevirmiştik. Genç oyuncularımıza tekliflerin gelmesi alt yapımızın ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Bu oyuncularımıza gelen teklif ne olursa olsun satma gibi bir düşüncemiz olamaz" şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...