Bursaspor umut vermedi

/ Kaynak: CHA
Bursaspor umut vermedi

FUTBOL Haberleri  / CHA

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Bursaspor, oynadığı 5 hazırlık maçından 4 mağlubiyet alarak UEFA Avrupa Ligi ve sezon öncesi umut vermedi.

Hazırlıklarına 20 Haziran'da Özlüce Tesisleri'nde başlayan yeşil-beyazlı takım, ikinci etap çalışmaları için 1 Temmuz tarihinde Avusturya'nın Seefeld kasabasına gitti. Yaklaşık 20 gündür burada çalışmalarını sürdüren Bursaspor, şimdiye kadar 5 hazırlık maçı oynadı. İlk maçında Lustenau'yu 3-0 yenen yeşil - beyazlılar, ardından Lubin'e 3 - 0, Kayseri Erciyesspor'a 3 - 0, Borussia Dortmund'a 4 - 1 yenildi. Dün akşam Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımıyla oynadığı karşılaşmayı da 5-1 kaybetti. Oynadığı 5 hazırlık maçında 4 mağlubiyet, 1 galibiyet alabilen Bursaspor, yeni sezon öncesi umut vermedi. Teknik Direktör Hikmet Karaman, umutlu konuştu. Eintracht Frankfurt maçında kendilerine yakışmayacak basit goller yediklerini belirten Karaman, şunları ifade etti: "Maçın ilk yarısında takıma yeni katılmış arkadaşlarımıza yer verdik. Uyum süreci göze çarptı. Çok basit goller yedik. Dortmund maçında bu kadar basit pozisyonlar vermemiştik. Eintracht Frankfurt takımı iyi bir takım. Yediğimiz goller bize yakışmadı. Biz yeni gelen arkadaşlarımızın bu sorunu yaşayacaklarını bilerek oynattık ama önümüzdeki Avrupa ve lig serüveninde takıma adaptasyonlarını arttırabilmek için şans verdik. İkinci yarıda daha çok birbirlerine alışkın oyuncularımız ile oynadık. Daha başa baş bir mücadele sergiledik. Roma maçı daha farklı olacak."

BURSASPOR PAZARTESİ DÖNÜYOR

Bursaspor, Avusturya kampını planlanandan 3 gün erken bitirme kararı aldı. Futbolcuların uzun süren yurt dışı çalışmalarında bunalması nedeniyle 25 günlük kampı 22 günde bitirme kararı alan yeşil-beyazlı takım, Roma maçının ardından 22 Temmuz'da Münih'ten saat 10.30 uçağıyla Türkiye'ye dönecek.

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...