Bursaspor Süper Lig'e geri döndü

/ Kaynak: AA
Bursaspor Süper Lig'e geri döndü

FUTBOL Haberleri  / AA

Twente ile karşılaşan Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla ara vermeden İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.


UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında dün sahasında Twente ile karşılaşan Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla ara vermeden İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman karşılıklı pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 5'e 2 pas baskı çalışması gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, son bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Twente maçında forma giyen oyuncular antrenmanı 30 dakikalık tempolu koşularla tamamlarken, dünkü maçta sakatlanan Serdar Aziz çalışmada yer almadı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Bursaspor, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla 26 Ağustos Pazar günü sahasında karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarını tamamlayacak.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...