Bursaspor avantaj peşinde

/ Kaynak: İHA
Bursaspor avantaj peşinde

FUTBOL Haberleri  / İHA

Bursasporlu futbolcular, Vojvodina deplasmanından avantajlı dönmek istediklerini söylediler.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Vojvodina ile karşılaşacak olan Bursaspor, Sırbistan'a hareket etti. Yeşil-beyazlı kafileyi 2. Başkan Rıdvan Şen uğurladı. Saat 14.45'de THY Özel Uçağı ile Sırbıstan'a gidecek olan Bursaspor kafilesi, Belgrad'a inecek ve oradan karayolu ile Novi Sad şehrine geçecek. 21 futbolcunun yer aldığı kafilede sakatlığı bulunan Ozan İpek, cezalı olan Musa Çağıran ve Michael Basser'in yanı sıra genç oyuncu Emre Pehlivan'da kafilede yer almadı. İyi bir skorla dönmek istediklerini ifade eden Şamil Cinaz, Avrupa'daki ilk maçlarında ellerinden geleni yapacaklarını ve bunu başaracaklarını söyledi. İlk resmi maçına çıkacağını belirten Yasin Pehlivan, "Çok güzel bir duygu. Benim içinde çok önemli bir maç olacak ilk maçta avantajlı bir skor almak istiyoruz. Bunu başaracağımızdan eminim" dedi.
Maçın önemine değinen Serdar Aziz ise, "Rakibimizi biliyoruz ve dersimize iyi çalıştık. Sert ve agresif oynuyorlar. Bizde ona göre mücadele edeceğiz. İnşallah güzel bir şekilde ülkemize döneceğiz. Taraftarımız Batalla'yı çok seviyor. Kaptanlığın ona yakışacağını düşündüm. İnşallah onun için güzel bir moral olur. Ona yakışacağını düşünüyorum" açıklamasını yaptı.
Başarılı kanat oyuncusu Ferhat Kiraz ise, avantajlı skorla dönmek istediklerini vurguladı.
Teknik direktör Hikmet Karaman ise, açıklama yapmak istemedi.
FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...