Bursa-Eskişehir, Karabük-F.Bahçe

- Güncelleme:
Bursa-Eskişehir, Karabük-F.Bahçe
Futbol Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında yarı finalde Sivasspor'u 4-1 yenen Bursaspor ile Boluspor'u 1-0 yenen Karabük tur atladı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında yarı finalde Sivasspor'u 4-1 yenen Bursaspor, Eskişehir'le karşılaşacak. Boluspor'u 1-0 yenen Karabük ise, nbsp;F.Bahçe'ye rakip oldu. Bursaspor'a galibiyeti getiren goller 6. dakikada Batalla, 36 ile 37. dakikasında Pinto ve 78. dakikada Vederson'dan geldi. Sivasspor'un tek sayısını ise 57. dakikada Uğur Kavuk kaydetti. İlk yarıda üst üste yediği gollerin şokunu üzerinden maç boyunca atamayan Sivasspor, böylelikle kupaya veda etti. nbsp;Karabükspor ise, uzun süre gol atamadığı ve 70. dakikada Cernat'ın penaltı kaçırdığı maçta 86. dakikada İlhan Parlak'ın attığı kafa golüyle Boluspor'u mağlup etmeyi başardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...