Bruno Orduspor'da

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Bruno Orduspor'da

Futbol Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor, 2008-2009 sezonunda takımda yer alan Bank Asya 1. Lig gol kralı Brezilyalı futbolcu Bruno Ferreira Mombra Rosa ile anlaşma sağladı.

nbsp;2008 yılında Brezilya'nın Flamengo takımından kiralık olarak Orduspor'a gelen Bruno, mor-beyazlı forma altında gol krallığı sevinci yaşarken sezon sonunda Flamengo'ya geri dönmüştü. Son olarak Sırbistan'ın Kızılyıldız takımında kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesi 31 Aralık'ta sona eren Bruno'nun transferi bugün karşılıklı olarak atılan imzalar ile gerçekleşti. 4.5 yıllığına Orduspor'un renklerine bağlanan Bruno'nun transferini gerçekleştirdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Taraftarımız uzun süreden bu yana Bruno'yu istiyordu. Biz de bu isteklerini kırmayarak Kızılyıldız ile sözleşmesi biter bitmez anlaşmayı sağladık. Taraftarımız ne istiyorsa gerçekleştiriyoruz. Bizim isteğimizde stadı doldurarak takımlarına destek olmalarıdır" dedi. nbsp;

TARAFTARIN 'KARAOĞLAN'I

nbsp;Orduspor forması ile attığı 21 golle krallığı sevinci yaşayan, bir maçta 4 gol atma başarısı gösteren ve oynadığı karşılaşmalarda uzaktan çektiği sert şutlarla dikkat çeken Bruno, gösterdiği başarılı performansla mor-beyazlı taraftarların unutamayacağı bir futbolcu olmuştu. Taraftarların 'Karaoğlan' lakabını verdiği genç oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona erince, Bruno 2009 yılında Ordu'dan ayrılarak Flamengo takımına geri dönmüştü. 2009 ve 2010 sezonlarında kadrosunda Adriano ve Vagner Love gibi önemli oyuncuları barındıran Flamengo'da pek fazla forma şansı bulamayan Bruno, Brezilya Serie A'da toplamda sadece 9 karşılaşmada görev alabilmişti. 2010-2011 sezonunda yeniden Avrupa'ya dönen Bruno Mezenga, kiralık olarak Polonya'nın Legia Varşova takımına transfer olurken, bu takımda 13'ü ligde 3'ü Polonya Kupasında olmak üzere 16 karşılaşmada görev aldı. Sahada kaldığı toplam 589 dakikada 3 kez ağları havalandıran Brezilya'lı oyuncu sezon sonunda bu takımdan ayrılarak Sırbistan'ın Kızılyıldız takımına transfer oldu. Kızılyıldız'da yarım sezonda 11'i Lig, 4'ü UEFA Avrupa Ligi ve 3'ü Sırbistan Kupası olmak üzere 18 karşılaşmada toplam 753 dakika forma giyen Karaoğlan, bu takımda da 5 kez gol sevinici yaşamayı başardı. Kızılyıldız ile sözleşmesi 31.12.2011 tarihinde sona eren Bruno'nun, bonservisini elinde bulunduran kulübü Flamengo ile Nisan 2012'de sözleşmesi sona eriyor.
Futbol
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...