Bruma'da karar anı 17 Temmuz Çarşamba

Bruma'da karar anı 17 Temmuz Çarşamba

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerinde başında gelen Bruma'nın menajeri, oyuncunun durumunun 17 Temmuz günü belli olabileceğini açıkladı.

Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerinde başında gelen Bruma'nın menajeri, oyuncunun durumunun 17 Temmuz günü belli olabileceğini açıkladı. Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu yardımcı antrenör Hasan Şaş tarafından da doğrulanan Portekiz'in genç yeteneği Bruma'nın menajeri Catio Balde, oyuncunun kulübü Sporting Lisbon ile yaşadığı kontrat çıkmazı hakkında açıklamalar yaptı.16 yaşında 4 yıllık sözleşme imzalanmasına rağmen, 18 yaşından küçük bir futbolcuya en fazla 3 yıllık bir kontrat imzalatılabileceğini belirten ve yetenekli oyuncunun serbest kalması için Tahkim'e başvuran menajer, "Çok yeni bir haber yok. Sporting'den kimse ile konuşmadım, ama sanıyorum ki 17 Temmuz Çarşamba günü her şey netleşecektir" diye konuştu. nbsp;Portekiz futbolunun gelecekteki yıldızlarından biri olması beklenen kramponun olgun bir yaklaşım sergilediğini belirten Balde"Genç bir adamın bu şekilde durdurulması doğru değil. Bu durumu çözebilmek için uğraşan birçok insan var. Ama o gayet sakin, sessiz ve etrafında dönen olayların farkında. Çok genç olmasına, kendisine bu kadar yüklenilmesine rağmen olaylarla iyi başa çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Menajeri Pini Zahavi'nin Sporting menajeri Catio Balde ile buluşmasını da yorumlayan temsilci, "Başka bir konu konuşmuş olmalılar. Ben bu toplantıda değildim. Bruma'nın Zahavi'nin şirketiyle bir alakası yok" dedi.


Ülkemizde düzenlenen FIFA U20 Dünya Kupası'nın da göze batan isimlerinden biri olan Bruma, Sporting'in antrenmanlarına da katılmıyor. Tahkim'den gelecek olan kararı bekleyen yıldız adayının durumunu takip eden kulüplerin arasında G.Saray'ın dışında Chelsea de var. ( nbsp;Sporx.com )
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...