Beşiktaş'tan Fernandes açıklaması

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'tan Fernandes açıklaması

FUTBOL Haberleri  / İHA

Beşiktaş Kulübü, Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'in alacaklarının ödenmesi için kulübe ihtarname gönderdiğini ancak futbolcunun serbest kalmadığını açıkladı.

nbsp;Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Bugün bazı yayın organlarında iddia edildiği şekliyle, futbolcumuz Manuel Fernandes'in serbest kalması söz konusu değildir. Futbolcumuz Manuel Fernandes'in, kulüplerde forma giyen birçok oyuncunun yaptığı gibi, alacaklarının ödenmesi için kulübümüze ihtarname gönderdiği doğrudur. Ancak sözkonusu haberde ifade edildiği gibi, Portekizli futbolcumuzun, bugün alacaklarının ödenmemesi durumunda serbest kalacağı bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Yönetim Kurulumuz, tüm futbolcularımızın alacaklarının ödenmesi konusunu yakından takip etmektedir ve hazırlanan plan çerçevesinde bu ödemeler gününde gerçekleştirilmektedir" denildi. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...