Beşiktaşlı oyuncuya 5 kulüp talip oldu

/ Kaynak: AA
Beşiktaşlı oyuncuya 5 kulüp talip oldu

FUTBOL Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Sinan Kurumuş, aralarında Medical Park Antalyaspor'un da bulunduğu beş kulübün kendisine talip olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ın geçen sezon devre arasında Ankaragücü'nden nbsp;transfer ettiği Sinan Kurumuş, kiralık oynaması için aralarında eski teknik nbsp;direktörü Samet Aybaba'nın ekibi Medical Park Antalyaspor'un da bulunduğu beş nbsp;kulübün kendisine talip olduğunu belirterek, "Önemli olan bu sene nbsp;oynayabileceğim, kendimi geliştirebileceğim bir kulübe gitmem" dedi. nbsp;Kurumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş Teknik Direktörü nbsp;Slaven Bilic ile geçen hafta görüştüğünü söyledi. nbsp;Onunla kulüp tesislerinde uzun süre sohbet ettiklerini anlatan nbsp;Kurumuş, şöyle devam etti: "Hocam yetenekli olduğumu ama bu sene kendimi daha fazla nbsp;geliştirebilmem için başka bir kulüp tarafından kiralanmamın iyi olacağını nbsp;söyledi. Oynadıkça kendimi daha çok geliştireceğimi ve çok iyi bir kariyere sahip nbsp;olabileceğimi, önümde 4-5 santrfor olduğunu ve şansımın az olduğunu da söyledi. nbsp;Gidebileceğim bir kulüpte iyi bir performans sergileyip yeniden Beşiktaş'a dönmem nbsp;halinde çok mutlu olacağını anlattı. Ben de böyle düşündüğümü söyledim. Bu da onu nbsp;sevindirdi. Ayrıca yönetimle görüşüp bonservisimle verilmememi, gideceğim kulüpte nbsp;her zaman takip edilmemi istedi."
nbsp;
Eski teknik direktörü Aybaba'nın yakın takibinde nbsp;
nbsp;Kurumuş, beş kulübün kendisiyle ciddi anlamda ilgilendiğini dile nbsp;getirdi. Bunlarla ilgili menajerinin çalışmalarının sürdüğünü anlatan Kurumuş, nbsp;"Medical Park Antalyaspor, Torku Konyaspor, Adana Demirspor, Manisaspor ve nbsp;yetiştiğim İnegölspor'dan teklifler aldım. İnegölspor için şu an erken diye nbsp;düşünüyorum. Çünkü ben İnegölspor'a vefa borcumu ödedim. Belki daha sonra nbsp;İnegölspor olabilir. Diğer 4 kulüple menajerim görüşüyor" ifadesini kullandı. nbsp;
nbsp;
Beşiktaş'a yeniden güçlü bir şekilde dönmeyi hedeflediğini vurgulayan nbsp;Kurumuş, bunun için sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini belirtti. Menajerinin, oynayabileceği kulübü seçeceğine dikkati çeken Kurumuş, nbsp;"Önemli olan bu sene oynayabileceğim, kendimi geliştirebileceğim bir kulübe nbsp;gitmem. O kulüpte varımı yoğumu ortaya koyup seneye Beşiktaş'a çok güçlü bir nbsp;şekilde dönmek istiyorum" diye konuştu. Kendisini Beşiktaş'a Aybaba'nın transfer ettiğini ancak bazı nbsp;etkenlerden dolayı siyah-beyazlı takımda fazla forma imkanı bulamadığını ifade nbsp;eden Kurumuş, Medical Park Antalyaspor ya da başka bir takıma kiralık gitmesinin, nbsp;menajeriyle yapacağı seçime bağlı olduğunu sözlerine ekledi. nbsp;
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...