Beşiktaş'ın hocası iç saha maçlarında dondu kaldı: Ismael'le evde yokuz!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ın hocası iç saha maçlarında dondu kaldı: Ismael'le evde yokuz!

FUTBOL Haberleri

Son beş maçın sadece birini kazandırabilen genç teknik adam, Vodafone Park’a da Fransız kaldı. Siyah beyazlılarda çalışan son beş teknik adam arasında en kötü performans Ismael’in oldu.

MURAD TAMER'İN HABERİ

İlginç rakamlar Beşiktaş bu sezon çok ilginç istatistiklere imza atmaya devam ediyor. Ligin en az topa sahip takımlarından olmasına rağmen en fazla pozisyona giren, kalesinde en az gol tehlikesi yaşayan takım olmasına karşın ligin en çok gol yiyen ekiplerinden olan Beşiktaş, lig yarışında zirvelerde dolaşıyor ama son yılların uzak ara en kötü iç saha performansına sahip. Valerien Ismael ile evinde oynadığı ilk üç maçta Kayserispor, Karagümrük ve Sivasspor engelleri kayıpsız geçilmişti.

DEĞİŞTİRİLEBİLECEK Mİ?

Siyah beyazlılara son beş maçta ise bir hâller oldu. Bu süreçte sadece Giresun deplasmanında kazanabilen Beşiktaş, sahasındaki Başakşehir, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında galibiyet göremedi. Valerien Ismael son maçlardaki bu performansı ile Beşiktaş’ta görev yapan son teknik adamlar arasında en kötü iç saha puan ortalamasında kaldı. Meslektaşlarının çok gerisinde olan Ismael’in kalan haftalarda bu istatistiği değiştirip değiştiremeyeceği merak konusu. 

İÇ SAHA PUAN ORTALAMASI
Teknk adam   -   Puan
Şenol Güneş        2.51
Sergen Yalçın      2.23
Önder Karavel     2.14
Abdullah Avcı      2.00
Valeren Ismael    1.60

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...