Beşiktaş, Serdar Kurtuluş transferini borsaya bildirdi

Beşiktaş, Serdar Kurtuluş transferini borsaya bildirdi

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş, Serdar Kurtuluş transferini borsaya bildirdi. Siyah beyazlı Kulüp, Serdar Kurtuluş'un transferi için Gaziantepspor Kulübü ile anlaşmaya vardı.

Serdar Kurtuluş Beşiktaş'a döndü. Siyah beyazlı Kulüp, Serdar Kurtuluş'un transferi için Gaziantepspor Kulübü ile 4 milyon 430 bin lira bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladığını açıkladı.Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Serdar Kurtuluş'un transferi ile ilgili olarak Gaziantepspor ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre şirketimiz tarafından Gaziantepspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 4 milyon 430 bin lira ödeme yapılacaktır" denildi. nbsp;Futbola Bursaspor'da başlayan 26 yaşındaki futbolcu, 2006'da Beşiktaş'a transfer oldu. Siyah-beyazlı formayı 2009'a kadar terleten Serdar, İsmail Köybaşı'nın Beşiktaş'a transferi için takas olarak kullanıldı ve Gaziantepspor'a geçti. Gaziantepspor'da 4 sezon forma giyen Serdar, geçen sezon 32 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...