Beşiktaş Eneramo transferin, çözemiyor

Beşiktaş Eneramo transferin, çözemiyor

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ta Michael Eneramo transferi yılan hikayesine döndü. Bonservisi elinde olan Nijeryalı futbolcu siyah-beyazlı kulüple el sıkışmıştı.

Beşiktaş yönetimi, "Bir sağlık sorunu yaşanırsa sözleşme tek taraflı feshedilir" maddesi koymak istedi. Michael Eneramo'nun menajeri ise bu talebe yanaşmıyor. Beşiktaş'ta Michael Eneramo transferi yılan hikayesine döndü… Bonservisi elinde olan Nijeryalı futbolcu geçtiğimiz günlerde siyah-beyazlı kulüple masaya oturmuş ve el sıkışmıştı. Ancak golcü oyuncunun sağlık kontrollerinde, kalbinde ritim bozukluğu tespit edilmesi planları alt-üst etmişti. Slaven Bilic'in ısrarı üzerine siyah-beyazlılar transferde geri adım atmadı, ancak Eneramo'nun kontratına özel madde koymak için kolları sıvadı. Önerilen sözleşmeye göre Eneramo'nun herhangi bir sağlık sorunu ilerleyen dönemlerde ortaya çıkarsa siyah-beyazlılar sözleşmeyi tek taraflı feshetme hakkına sahip olacak. Ancak Eneramo'nun menajeri Ertan Göksu, bu duruma karşı çıkıyor. Göksu, "Raporları inceleyen heyet kararını verdikten sonra 'problem yoktur' kararını verirse bu maddeyi kabul etmemiz söz konusu olamaz" dedi. Yöneticiler ise rapor olumlu çıksa da maddeden vazgeçmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...