Benfica ezberi

Benfica ezberi

FUTBOL Haberleri

Kurmaylarının hazırladığı Benfica dosyasını inceleyen Aykut Kocaman, periyodik toplantılarla oyuncularını tarihi sınava hazırlıyor.



30 SAYFALIK RAPOR
F.Bahçe, yarın Benfica'yla oynayacağı tarihi maça bileniyor. G.Birliği mağlubiyetini unutmaya çalışarak Avrupa Ligi'ne odaklanmaya çalışan sarı-lacivetlilerde en yoğun mesaiyi harcayan isim ise Aykut Kocaman. Kurmaylarının Benfica hakkında hazırladığı 30 sayfalık raporu inceleyen ve gerekli çalışmaları yapan Aykut Hoca, tüm hesaplarını rövanşa rahat çıkabilmek için Kadıköy'de avantajlı bir skor almak üzerine yapıyor. Benfica'nın sadece Avrupa'da değil ligde oynadığı maçları da izleyen Kocaman, Portekiz ekibini ezberlerken oyuncularına hem taktiksel, hem de görsel bilgiler veriyor.


TAM GÜN MESAİ
Teknik ekiple yoğun bir çalışma gerçekleştirerek Benfica'nın zayıf ve güçlü yönlerini belirleyen Aykut Kocaman, gün içinde futbolcularıyla düzenli olarak toplantı yapıyor. Günde 3 kez gerçekleşen bu toplantılarda Benfica'yı tüm yönleriyle oyuncularına anlatan Kocaman, rakibin yıldızları Gaitan ve Cardozo için özel tedbir almayı planlıyor. Galibiyet için takım oyunundan ödün vermemeleri gerektiğini vurgulayan Kocaman'ın altını çizdiği bir diğer nokta ise yarı finale gelmelerini sağlayan sabırlı oyun anlayışını korumaları. Bu arada futbolcular da kendi aralarında görüşmeler yaparak birbirlerini motive etmeye çalışıyor. nbsp;


CRİSTİAN İNANIYOR
Portekiz basınına konuşan Cristian, Benfica karşısında turu geçerek finale yükseleceklerini iddia etti. Benfica'yı çok yakından takip ettiğini ve rakip hakkında her şeyi bildiğini söyleyen sambacı, "İyi oyuncularla dolu, güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Bizim bazı problemlerimiz var ama yine de turu geçmek için gerekli şartlara sahibiz" dedi. nbsp;


Favorim Benfica
Her iki takımda da forma giyen Hollandalı eski futbolcu Pierre Van Hooijdonk, "İki takım da birbirini yenebilecek kapasitede ama Benfica biraz daha ağır basıyor" yorumu yaparak Portekiz ekibini favori gösterdi. Öte yandan Benfica dün gece İstanbul'a gelerek kamp yaptığı otele yerleşti.



Deivid nbsp;tüyo verdi
Bir dönem F.Bahçe forması giyen Deivid, Sporting Lizbon'dayken rakibi olan Benfica'ya tüyo verdi. Alex'in takımı Coritiba'da top koşturan Deivid, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, Benfica'ya seslenerek, "F.Bahçe karşısında kontra atak futbolunu tercih edin. Bekleyin üzerinize gelsinler" ifadesini kullandı.



KONUŞMA nbsp;POLEMİĞİ
F.Bahçe'nin G.Birliği mağlubiyetinin ardından Aykut Kocaman'ın G.Saray'ı hedef alan açıklaması sarı-lacivertli kulübü de karıştırdı. Yönetimin, Kocaman'a "Sen bu işlerden uzak dur. Gerektiğinde biz konuşuruz" uyarısı yaptığı iddia edilirken, Aykut Hoca'nın "Ben konuşma meraklısı değilim. Ama birileri bu konuları gündeme getirmeli. Siz bu kadar susmazsanız ben de konuşmak zorunda kalmam" diyerek yönetimin sessizliğine tepki gösterdiği öne sürüldü. Öte yandan, kulüp Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman arasında yaşandığı iddia edilen konuşmaları yalanladı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...