Belhanda tamam

Belhanda tamam

FUTBOL Haberleri

F.Bahçe forvet arkası transferinde mutlu sona ulaştı. Montpellier'den Younes Belhanda'yı 10 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.

F.Bahçe Montpellier'in yıldız oyuncusu Younes Belhanda transferinde nihayet mutlu sona ulaştı. Aykut Kocaman'ın ısrarla istediği Faslı futbolcuyu önceki gün Montpellier'in 15 milyon euro bonservis bedeli istemesi ve özellikle Ada takımlarının da devreye girmesiyle transfer etme şansı hayli zayıflayan sarı-lacivertliler sürpriz bir şekilde işi bitirdi. Fenerbahçe Asbaşkanı Ömer Temelli'nin ısrarlı girişimleri sonuç verirken müjdeli haber bu yönetici tarafından dün gece geç saatlerde Aykut Kocaman'a iletildi. Tottenham başta olmak üzere Ada takımları Belhanda'yı transferden vazgeçince Temelli, Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla Montpellier yöneticileriyle son fiyat pazarlığına girişti. nbsp;

10 nbsp;NUMARALI FORMAYI GİYECEK
Dün gece geç saatlere kadar süren pazarlıklar sonucunda Fransız kulübü 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Belhanda'yı satmayı kabul etti. Faslı oyuncu ülkesinin Afrika Kupası maçları sonrasında İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak. Geçen sezon gösterdiği performansla Montpellier'in şampiyon olmasında çok önemli rol oynayan 22 yaşındaki Belhanda'ya Mısır'da büyük onur verildi. Al Ahram Al Arabi spor dergisi, "Younes Belhanda'yı Afrika'nın En İyi Arap Futbolcusu" seçti. Bu arada alınan bilgiye göre Fenerium'larda büyük hareket var ve onbinlerce Fenerbahçe formasının arkasına Belhanda ismi yazılıyor. Yıldız futbolcunun Sarı Kanaryalarda 10 numarayı giyeceği belirtildi.

Öte yandan Fenerbahçe nbsp;yaptığı açıklamada, henüz anlaşmaya varılmadığını bildirdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...