Bayern Münih, Real'i 90'dan vurdu!

- Güncelleme:
Bayern Münih, Real'i 90'dan vurdu!

Futbol Haberleri

Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Bayern Münih, Allianz Arena'da konuk ettiği Real Madrid'i 90. dakikada Mario Gomez'in attığı golle 2-1 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Bayern Münih, Allianz Arena'da konuk ettiği Real Madrid'i 90. dakikada Mario Gomez'in attığı golle 2-1 mağlup etti ve rövanş maçı öncesi az da olsa bir avantaj yakaladı. nbsp;Taraftarının da desteğiyle, Real Madrid kalesinde baskısını artıran Bayern, 17. dakikada golü buldu. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Sergio Ramos'tan seken top, Ribery'nin önünde kaldı. Fransız oyuncunun sert şutu da ağlarla buluştu ve Bayern Münih, evinde 1-0 öne geçmeyi başardı. nbsp;İkinci yarıya daha hızlı giren konuk takım Real Madrid, 53'üncü dakikada da beraberlik golünü buldu. Xabi Alonso'nun harika pasıyla kontra atağa çıkan Real Madrid'de Ronaldo, Neuer ile karşı karşıya durumda istediği vuruşu yapamadı. Ancak pozisyonun devamında, Benzema'nın pasıyla yeniden pozisyona giren Cristiano Ronaldo, dar açıdan kale sahasına çevirdi. Orda topa dokunan Mesut Özil, maça 1-1'lik beraberliği getirdi. Maçın 90'ıncı dakikasında sağ kanattan Philipp Lahm, sağ kanattan bireysel çabasıyla pozisyonu sürükledi. Lahm'ın ceza sahasına girmeden yaptığı ortaya son vuruşu yapan Mario Gomez, kaçırdığı gol fırsatlarının ardından golü buldu ve takımını Allian Arena'da 2-1 öne geçirdi.
Gergin geçen son dakikalarda başka gol olmadı ve Bayern Münih, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. nbsp;Bu maçın rövanşı, 25 Nisan'da Santiago Bernabeu'da oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...