Baskı terapisi

Baskı terapisi

FUTBOL Haberleri

G.Saray'ın kazandığı haftada G.Birliği'ne konuk olacak Fenerbahçe'de Aykut Kocaman oyuncuların üzerindeki baskıyı azaltmak için yoğun çaba harcıyor.



BİZ KAZANALIM YETER
Ezeli rakibi G.Saray ile nefes nefese bir yarış veren F.Bahçe'de sinirler gergin. G.Saray'ın haftayı kayıpsız kapatması G.Birliği maçı öncesi sarı-lacivertlilerin üzerindeki baskıyı arttırdı. Ankara seferi öncesi oyuncularıyla bir toplantı yapan Aykut Kocaman, "Sadece işinize konsantre olun. Bizim üzerimize düşen önümüzdeki maçları kazanmak. O zaman hedefe ulaşacağız" diyerek takıma moral aşılamaya çalıştı. Aykut Hoca, "Sinirleri sağlam olan, baskıya boyun eğmeyen bu maratonu kazanacak. Benim size olan inancım tam" ifadelerini kullandı.


EMRE MORAL VERDİ
G.Birliği karşısında tamamen skora odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Aykut Kocaman, "Direnci yüksek bir takımla karşılaşacağız. Nasıl oynadığımız değil, aldığımız sonuç önemli. Bunun için de takım halindeki savaşı sürdürmemiz gerekiyor" dedi. Bu arada sakatlıktan kurtulan ve son idmanda takımla çalışmasına rağmen maç kadrosuna alınmayan Emre de arkadaşlarına moral verdi. "Ben olmasam da kazanacağınızdan eminim" diyen milli oyuncu, "Sakatlığım sürecinde aldığınız sonuçlar benim için en büyük teselli oldu. F.Bahçe'nin gücünü herkese gösterdiniz" diye konuştu. nbsp;


Deplasman kralı
Son 10 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen F.Bahçe, deplasman maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Sarı-lacivertliler, ligin 2. yarısında dış sahada çıktıkları 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak en çok puan toplayan takım oldu.





nbsp;Baskı terapisi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...