Barcelona'da, derbi sevinci

/ Kaynak: AA
Barcelona'da, derbi sevinci

FUTBOL Haberleri  / AA

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 18. haftasındaki Barcelona derbisinde FC Barcelona, Espanyol'u 4-0 yendi.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 18. haftasında oynanan Barcelona derbisinde FC Barcelona, Espanyol'u 4-0 yendi.
La Liga'nın tek namağlup takımı olan Barcelona, Espanyol karşısında golleri ilk yarıda bulurken, Xavi (Dk.10), Pedro (Dk.16 ve Dk.27) ve Messi'nin (Dk.29) golleri skoru belirledi.
Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun kadroda yer almadığı Atletico Madrid, deplasmanda Mallorca ile 1-1 berabere kaldı. Arda, Falcao ve Miranda gibi kart cezalısı olduğundan dolayı Mallorca maçında oynamazken, Emre ise teknik direktör Diego Simeone'nin tercihiyle 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Atletico Madrid, maçın 72. dakikasında Raul Garcia ile 1-0 öne geçerken, evsahibi Mallorca'nın beraberlik golünü 87. dakikada Kevin attı. Lig ikincisi Atletico Madrid, puanını 41 yaparken, lider Barcelona ile arasındaki puan farkı da 11'e çıktı.
nbsp;
-Polemik bitmiyor-
Öte yandan La Liga'da 18. haftanın en zevkli karşılaşması Real Madrid'in Real Sociedad'a karşı 4-3 kazandığı maç oldu. Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan maçta Real Madrid'in gollerini Benzema (Dk.2), Khedira (Dk.35) ve Cristiano Ronaldo (Dk.68 ve Dk.70) atarken, Real Sociedad'ın 3 golü de Xabi Prieto'dan (Dk.9, Dk.40, Dk.76) geldi.
Ancak maçla ilgili en çok konuşulan olay, teknik direktör Jose Mourinho tarafından yine yedek bırakılan kaleci İker Casillas'ın, 6. dakikada kırmızı kartla oyun dışına atılan kaleci Adan'ın yerine oyuna girmesi oldu. Real Madrid taraftarı, maçın başından itibaren Casillas lehinde tezahüratta bulunurken, Portekizli teknik adamı ıslıklayarak, protesto etti.


La Liga'da 18. hafta toplu sonuçları: Real Zaragoza-Real Betis:1-2, Levante-Athletic Bilbao:3-1, Granada-Valencia:1-2, Deportivo-Malaga:1-0, Sevilla-Osasuna:1-0, Celta Vigo-Valladolid:3-1, Real Madrid-Real Sociedad:4-3, Barcelona-Espanyol:4-0, Mallorca-Atletico Madrid:1-1, nbsp;
Rayo-Getafe: (TSİ 21.00'de oynanacak)

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...