Aziz Yıldırım: Gözaltında işkence yapıldı

Aziz Yıldırım: Gözaltında işkence yapıldı

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yargıtay'a yapacağı itiraz dilekçesini mahkemeye gönderdi. Yıldırım, özellikle sorgu sırasında işkenceye ve kötü muameleye maruz kaldığını ileri sürerek, "Aziz Yıldırım'ın lideri olduğu tek örgüt, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olan Fenerbahçe Spor Kulübü'dür" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yargıtay'a yapacağı itiraz dilekçesini mahkemeye gönderdi. nbsp;Şike davasında 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yargıtay'a iletilmek üzere mahkemeye gönderdiği 330 sayfalık itiraz dilekçesinde savcılığı ve mahkemeyi ağır dille eleştirdi.

İŞKENCE VE KÖTÜ MUAMELE
Habertürk Gazetesi'ndeki habere göre; Yıldırım, özellikle sorgu sırasında işkenceye ve kötü muameleye maruz kaldığını ileri sürerek, "Aziz Yıldırım'ın lideri olduğu tek örgüt, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olan Fenerbahçe Spor Kulübü'dür" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...