Aysal'dan yeşil ışık

Aysal'dan yeşil ışık

FUTBOL Haberleri

Galatasaray Başkanı, Fatih Terim'in "Kaka'yı isterim" çıkışına olumlu cevap vererek, "Hocamızı mutlu edeceğiz" dedi.

Fatih Terim'in "Başkan Diego veya Sneijder'ı önerdi ama ben ikisine de hayır dedim ve ondan Kaka'yı istedim" çıkışının ardından gözler Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a dönmüştü. Ankara'da düzenlenen Galatasaraylılar Birliği 75. Yıl Kutlaması'na katılan Aysal, gerekeni yapacağını belirterek şunları söyledi: "Benim de gönlümden bir sürü insan geçiyor. Hocanın da gönlünden birileri geçiyor ama tabi bir yerde istediğimiz oyuncuların müsait olup olmaması önemli. Kulüplerin de buna hazır olup olmaması önemli. Ben elimden geleni yapıyorum. Hocamızı mutlu edecek muhakkak bir isim o pozisyon için önümüzdeki günlerde çalışıp getireceğiz."


SİVAS'TA 3 PUANA ÇOK SEVİNDİM
Fatih Terim'in ilk defa bir pozisyon eksikliğinden bahsettiğine dikkat çeken Aysal, "Onu doldurmamız gerekiyorsa biz bunu herhalde ocak ayı içerisinde doldururuz" dedi. Sivas'ta kazanılan 3 puanın sevindirici olduğunu dile getiren Aysal, "Böyle zor bir dış deplasmandan sonra bir iç deplasman aradaki sürenin çok kısa olmasına rağmen böyle başarıyla bitmesi hakikaten sevindiriciydi. İnşallah böyle devam eder. Bize büyük mutluluk yaşattılar. Buradan camiaya sesleniyorum. Galatasaray'ın önünde çok geniş bir sahanın apaçık durduğunu ve bunun başarılarla doldurulacağına inanmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...