Aybaba: Menemen bu kez acılıydı

/ Kaynak: AA
Aybaba: Menemen bu kez acılıydı

FUTBOL Haberleri  / AA

Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba, "Derbi maçtan sonra yine menemen yedik, ancak biraz acılıydı" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, nbsp;Galatasaray'a 2-1 yenildikleri maçtan sonra Felipe Melo ile tartışma yaşayan Oğuzhan Özyakup'un, Brezilyalı futbolcunun kendisine tükürdüğünü söylediğini belirtti.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Aybaba, maçtan sonra oyuncusuyla konuyu konuştuğunu belirterek, ''Oyuncuma sordum, 'suratıma tükürdü' dedi. O öyle dedikten sonra söyleyecek bir şey yok'' diye konuştu.
Derbi maçta çok erken yedikleri golün takımı olumsuz etkilediğine işaret eden Samet Aybaba, ''Galatasaray bize büyük bir üstünlük sağlamadı. Özellikle son yarım saat tamamen kendi alanına kapandı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra atağa çıkamadık, çünkü onlar kapalı kaldılar. Hücum oyuncusunu çıkarıp savunma oyuncusu aldılar. Öyle olunca dar alanda oyun oynandı. Saha da çok kötüydü'' ifadesini kullandı.
Samet Aybaba, bir gazetecinin ''Almeida'nın alternatifi Batuhan mı Holosko mu?'' sorusu üzerine, Batuhan'ın kendisine verilen şansları iyi değerlendiremediğini söyledi.
Batuhan'ı Almeida'nın alternatifi diye aldıklarını vurgulayan Aybaba, ''Batuhan'a 'devre arası kampında da son bir şans vereceğiz' dedik, ama o bunu iyi değerlendiremedi. Şu anda o alternatifte değil'' dedi.
Samet Aybaba, ''Batuhan ile yollarınızı ayırmayı düşünüyor musunuz?'' sorusu üzerine de ''Her şey olabilir. Ben elimden gelen her şeyi yaptım, onunla çok uğraştık. Ancak onun kendisini geliştirmesi lazımdı. Bu konuda biraz uzak kaldı'' diye konuştu.
Samet Aybaba, kaleci McGroger ile ilgili bir soru üzerine, ''McGregor'u isteyenler var. Şu an 'tamam' desek para hazır. Cenk oynadığı maçlarda kötü performans gösterdi'' ifadelerini kullandı.
Samet Aybaba, önlerinde çok zor maçların olduğunu söyledi.
Küme düşme hattındaki takımlarla oynayacaklarını hatırlatan Aybaba, ''Çok zor maçlarımız var. Küme düşme hattında olan takımlarla hep sahalarında oynayacağız'' dedi.
Samet Aybaba, son olarak esprili bir şekilde ''Derbi maçtan sonra dün akşam yine menemen yedik, ancak biraz acılıydı'' diyerek basın mensuplarının yanından ayrıldı.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...