Atletico Madrid: 3 - Beşiktaş: 1

- Güncelleme:
Atletico Madrid: 3 - Beşiktaş: 1

Futbol Haberleri

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Atletico Madrid'le oynayan Beşiktaş'ın savunması ilk yarıda çöktü, ikinci yarıda toparlanan takım, 3-1 yenildi



UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş İspanya temsilcisi Atletico Madrid ile Estadio Vicente Calderón Stadında karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk dakikaları golsüz beraberlikle devam ediyor.

Beşiktaş kalede Cenk, savunmada; Veli, Sivok, Egemen, İbrahim Toraman orta sahada; Fernandes, Ernst, Necip forvette ise Quaresma, Mustafa Pektemek, Simao 11'i ile sahada.

Atletico Madrid Kalede Courtois, savunmada; Filipe Luis, Perea, Godin, Juanfran orta alanda; Koke, Gabi, Mario Suarez, Salvio forvette Adrian Lopez, Falcao 11'i ile başladı.

Hakemler: Jonas Eriksson, Markus Strömbergsson, Stefan Johannesson

Karşılaşma Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek'in vuruşuyla başladı.

Dakika 5: Beşiktaş atağında Veli sol kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
Dakika 10: Beşiktaş Fernandes ile ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Courtois topu saha içine çeldi.

Dakika 15: Atletico Madrid atağında Adrian sağ kanattan ceza sahası içine atılan topa hareketlendi ama hakem ofsayt kararı verdi.

Dakika 18: Atletico Madrid gole çok yaklaştı. Koke sağ kanattan çizgiye indi, arka direğe yerden pasını verdi ve Salvio kale önünde topa vuramayınca pozisyon autla sonuçlandı.
Dakika 22: Beşiktaş'ta Fernandes sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

Dakika 24. Atletico Madrid Salvio'nun attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.

Dakika 27: Atletico Madrid Salvio ile 2. golü buldu.


Dakika 30: Atletico Madrid atağında Juanfran sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 35: Beşiktaş Simao ile atak denedi ancak ceza sahası önünde topu kaptırıyor

Dakika 36: Atletico Madrid Adrian'ın attığı gol ile durumu 3-0 yapıyor.

İLK YARI EV SAHİBİ TAKIMIN 3-0 GALİBİYETİYLE SONA ERDİ

İKİNCİ YARI nbsp;

İkinci Yarı Atletico Madrid oyuncularının vuruşu ile başladı, bu arada Beşiktaş ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı, Quaresma oyundan çıkarken yerine İsmail Köybaşı girdi

DAKİKA 53: Beşiktaş Simao'nun attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.

Dakika 59: Beşiktaş atağı Simao'nun orta sahadan getirdiği topu ceza sahasında Mustafa'ya verdi ancak top dışarıda. İkinci yarıda Beşiktaş daha fazla atak yapan gol arayan takım.

Dakika 68: Beşiktaş atağında Simao sağ kanattan ceza sahası içine pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu aldı..

Dakika 86: İsmail'in atağında pasını Holosco'ya verdi, ancak top dışaıda

Ve maç ev sahibi Atletico Madrid'in 3-1'lik üstünlüğüyle sona eriyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...