Aslan yıldızlarıyla

Aslan yıldızlarıyla

FUTBOL Haberleri

Aslan yıldızlarıyla, yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'de sürdüren Galatasaray, ikinci ve son hazırlık maçında Notts County'yi 2-1 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'nin Birmingham şehrinde sürdüren Galatasaray, ikinci ve son hazırlık maçında 2. Lig takımı Notts County'yi 2-1 mağlup etti. Futbol tarihinin profesyonel olarak varlığını sürdüren en eski kulübü Notts County karşısında sarı-kırmızılılar hazır bir görüntü vermedi. Kazım Kazım ve kaleci Aykut dışında bütün oyuncuların şans bulduğu maçta Sneijder, Drogba ve Burak oyuna ikinci yarıda oyuna dahil oldu. İlk devrede Erman ve Emre Çolak G.Saray'ın en iyileri olarak gözüktü. İkinci yarıda Showunmi'nin 55'teki vuruşu Dany'ye çarparak ağlara gitti. Bu golden sonra ataklarını arttıran G.Saray, 80'de Burak'la skoru eşitledi. 90'da ise Sneijder'in muhteşem füzesiyle sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...