Aslan, yeni bir destan peşinde

Aslan, yeni bir destan peşinde

FUTBOL Haberleri

Schalke ile İstanbul'da yaptığı maçta 1-1 berabere kalan ve avantajı rakibine kaptıran Cimbom, çeyrek finale yükselmek için gol hesapları yapacak.

nbsp;GALİBİYET YA DA BOL GOLLÜ BERABERLİK…G.Saray'da beklenen gün geldi çattı. Avrupa'nın ilk 10 kulübü arasına girmek isteyen sarı-kırmızılılar, bu akşam Veltins Arena'da saat 21.45'te Schalke karşısında tarihinin en önemli sınavlarından birine çıkacak. Schalke ile İstanbul'da yaptığı maçta 1-1 berabere kalan ve avantajı rakibine kaptıran Cimbom, çeyrek finale yükselmek için gol hesapları yapacak. Turu atlayabilmek için mutlaka gol bulması gereken sarı-kırmızılı takım, galibiyete ya da 2 ve üzeri gollü beraberliklere ihtiyaç duyacak. Maçın normal süresinin İstanbul'daki gibi 1-1 nbsp;sonuçlanması halinde ise müsabaka uzatmaya gidecek.



GÖZLER BURAK YILMAZ'DA nbsp;
G.Saray'ın Schalke 04 ile oynayacağı karşılaşmada gözler takımın önemli gol silahı Burak Yılmaz'da olacak. Sarı-kırmızılı takımın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kaydettiği 8 golün 7'sine imza atan ve gol krallığında Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo ile yarışan Burak Yılmaz, Almanya deplasmanında da takımına gol veya goller kazandırmaya çalışacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki son 5 maçında da gol üreten Burak, gruptaki G.Saray-CFR Cluj maçında 1, CFR Cluj-G.Saray karşılaşmasında 3, G.Saray-M.United ve Braga-G.Saray maçlarında da birer gol atmış, ikinci tur ilk maçında ise Schalke 04 filelerine1 gol göndermişti.






İyi ki doğdun Drogba
G.Saray'ın süper yıldızı Didier Drogba dün Almanya yolculuğunda 35. yaşını kutladı. Fildişili yıldız için uçakta sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Bu arada Drogba'nın eski kulübü Chelsea, yıldız futbolcunun doğum gününü resmi sitesinden kutladı.


245. Avrupa sınavı
Şampiyonlar Ligi'nde bugün Schalke ile karşılaşacak olan G.Saray, Avrupa kupalarında 245. maçını oynayacak. Sarı-kırmızılılar 93 galibiyet, 64 beraberlik ve 87 yenilgi aldı. Rakip filelere 342 gol gönderen Cimbom, 344 gole engel olamadı.


Alman karnesi
G.Saray, Alman rakiplerine karşı oynadığı 26. maçta 6 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılılar, Alman takımlarıyla deplasmanda yaptığı son 5 maçın 3'ünü kazanıp, 1 defa berabere kaldı ve 1 defa da yenildi.


Siyah bant isteği!
G.Saray Yönetimi, Almanya'da çıkan yangında hayatını kaybeden Türk için Schalke karşılaşmasına siyah bantla çıkmak üzere UEFA'ya başvuruda bulundu. Daha öncelerde Türk takımlarının bu konudaki başvurularını kabul etmeyen UEFA'nın vereceği cevap merakla bekleniyor.


Fatih Terim takımın başında
Orduspor maçının ardından aldığı 3 maç ceza sebebiyle son 2 lig maçında takımının başında bulunamayan Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde yeniden yedek kulübesine dönecek. Terim'in cezalı olduğu 2 lig maçında 5 puan kaybeden Cimbom, tecrübeli teknik adamla 2 maç aradan sonra resmi bir müsabakaya çıkacak. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...