Aslan esir aldı

Aslan esir aldı

FUTBOL Haberleri

Misafir ekip yedek ağırlıklı Cimbom önünde bir yarı dayanabildi. Sarı-kırmızılılar Elmander, Sercan, Aydın ve Ceyhun'la sonuca giderek kupada 5. tura yükseldi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 2. Lig ekibi Balıkesirspor'u ikinci yarıda dağıttı.

ÖNCE TERLEDİ

7 yıldır kupa hasreti çeken G.Saray, zayıf rakibi Balıkesirspor karşısında farka koştu: 4-1. Elazığspor maçında geniş çaplı rotasyona giden Fatih Terim, dün akşam Elmander haricinde tamamı yedek oyunculardan kurulu bir kadroyla sahaya çıktı. 26'da Elmander'in attığı gol sonrasında farkın açılacağını bekleyenler, üst üste gelen Balıkesirspor atakları karşısında şaşkınlık yaşadı. 33'te Mustafa Şen'in ortasında Melo'nun bile tutabileceği şutu kaleci Ufuk elleriyle ağlarına itince misafir ekip büyük sevinç yaşadı: 1-1. 41'de Elmander'in pasında Sercan topu ağlara gönderirken, 'size bu kadar sevinmek yeter' der gibiydi: 2-1.

SONRA TERLETTİ

45'te Emre Çolak'ın ayağının üstüyle yaptığı şık vuruşta top üst direkte patladı. Fatih Terim, her ne kadar "Formayı ben vermem, onlar alır" dese de, yedek oyuncuların iştahsız görüntüsü ilk yarıda hayli dikkat çekiciydi ama ikinci yarı tek kaleye döndü. 54'te Elmander'in altıpas içinde yüzde yüzlük gol pozisyonunda topu kaleciye nişanlaması, 61'de Sercan'ın pasında Aydın'ın zor da olsa golü atmayı başarması (3-1) tribünleri heyecanlandıran gelişmelerdi. 64'te Elmander'in yerine oyuna giren Furkan, 70'de Ceyhun'un skoru belirleyen (4-1) golü ve son 7 dakika da olsa genç kaleci Eray'ın forma giymesi maçta dikkate değer diğer olaylardı.

36 yıllık nostalji

G.Saray ile Balıkesirspor dün 36 yıl sonra yeniden bir resmi maçta karşı karşıya geldi. Cimbom bundan önce, Balıkesirspor'la son olarak 1975-76 sezonunda lig maçlarında karşılaşmış, ilk maçı Balıkesir'de ev sahibi 1-0 kazanmıştı. İnönü Stadı'ndaki rövanşı ise Mehmet Özgül ve Fatih Terim'in golleriyle 2-0 G.Saray almıştı. O gün ikinci golü atan Fatih hoca dün teknik adam olarak Balıkesirspor'u kupanın dışına iterken nostaljik bir gece yaşadı.

Aslan esir aldı


Aydın'dan ilk
Bu sezon 13 resmi maçta forma giyen Aydın Yılmaz ilk golünü Balıkesirspor karşısında buldu. Ceyhun Gülselam da geçen sezon geldiği Galatasaray'da 2. golünü attı. nbsp;

GÖRÜŞ

TECRÜBE nbsp;TUR ATLADI

Sercan, 'Ben nbsp;başka takıma gittim, haberiniz yok' şeklinde, Gökhan ve Ufuk 'bizi unutmayın' biçiminde, Çağlar ise 'benim gelişmem buraya kadar' diyerek oynadı. Balıkesirspor ise açıkça 'ben bir üst ligin takımıyım' diye haykırdı.
Sonuçta tecrübe zorlanmadan tur atladı, sınırını zorlayanlar ise elendi. Ümit Aktan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...