Arda'ya gözlüklerini çıkarttıran kadın

/ Kaynak: İHA
Arda'ya gözlüklerini çıkarttıran kadın

FUTBOL Haberleri  / İHA

Brezilya'da düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'na katılmayı hedefleyen ve 4 gün ara ile oynayacağı iki grup maçı için dün kampa giren A Milli Takım, bugün Hollanda'ya gitti. Bir bayan hayranı Atletico Madrid'li futbolcu Arda Turan'ın yanına giderek fotoğraf çektirmek istediğini söyledi. Bayan hayran fotoğraf çektirdiği sırada Arda Turan'dan güneş gözlüklerini çıkarmasını istedi. Hayranının isteğini kırmayan Arda gözlüğünü çıkardı. Arda'nın "O zaman gözlerim belli oluyor" esprisi çevredekileri güldürdü.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Swissotel The Bosphorus'ta kampa giren ay-yıldızlılar, 7 Eylül'de deplasmanda oynayacağı Hollanda maçı için özel uçakla bu ülkeye gitti.

KAPRİSLİ HAYRAN
Atatürk Havalimanı'na gelen futbolculara, taraftarlar yakın ilgi gösterdi. Bir bayan hayranı Atletico Madrid'li futbolcu Arda Turan'ın yanına giderek fotoğraf çektirmek istediğini söyledi. Bayan hayran fotoğraf çektirdiği sırada Arda Turan'dan güneş gözlüklerini çıkarmasını istedi. Hayranının isteğini kırmayan Arda gözlüğünü çıkardı. Arda'nın "O zaman gözlerim belli oluyor" esprisi çevredekileri güldürdü. nbsp;
Hollanda, Macaristan, Romanya, Estonya ve Andorra ile birlikte D Grubu'nda yer alan A Milli Takım, Ekim 2013'te tamamlanacak grup maçları sonucunda ilk sırayı alarak 2014 Dünya Kupası'na direkt katılmayı hedefliyor. Gruplarını ilk sırada tamamlayan 9 takım finallere direkt olarak katılırken, en iyi grup ikincisi olan 8 takımın kendi arasında oynayacağı play-off turu sonunda da 4 takım Brezilya bileti almış olacak.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...