Arda Turan, Mehmet Topal'a fark attı

- Güncelleme:
Arda Turan, Mehmet Topal'a fark attı

Futbol Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final ilk maçında Arda Turan'lı Atletico Madrid, Mehmet Topal'lı Valencia'yı 4-2 mağlup ederek rövanş için avantajlı bir skor elde etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalin ilk maçında Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid ile Mehmet Topal'ın takımı Valencia karşı karşıya geldi. Vicente Calderon'da oynanan maçta gülen taraf 4-2'lik skorla ev sahibi Atletico Madrid oldu. nbsp;
Atletico Madrid'e galibiyeti getiren golleri 18 ve 78. dakikada Radamel Falcao, 49. dakikada Joao Miranda ve 54. dakikada Adrian Lopez kaydetti. Valencia'nın golleri ise 45+3. dakikada Jonas Goncalves ve 90+4. dakikada Ricardo Costa'dan geldi. nbsp;
Karşılaşmaya milli futbolcularımız Arda Turan ve Mehmet Topal 11'de başladı. nbsp;Arda Turan, Atletico Madrid'in attığı ilk golde asisti yaparken; iyi de bir futbol sergiledi. Gecenin diğer yar final maçında Sporting Lizbon evinde İspanyol temsilcisi Athletic Bilbao'yu 2-1 yendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...