Ankaragücü kurultayında olay

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Ankaragücü kurultayında olay

Futbol Haberleri  / AA

Ankaragücü'nün Olağan Genel Kurulu'nda bir kişinin kalabalığa rastgele ateş açması sonucu iki kişinin vurulduğu öğrenildi.

nbsp; nbsp; Alınan bilgiye göre Makina Kimya Endüstrisi Kurumu'nda yapılan olağan genel kurulda, bir kişi kalabalık katılımcı grubuna doğru ateş açtı . nbsp; İki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olay sonrası ateş açan kişinin emniyet yetkilileri tarafından gözaltına alındığı kaydedildi.

M.K.E Genel Müdürlüğü binasında yapılan kongrede Erdal Şanlı ve Haluk Ilıcan başkalık için yarışırken, salon dışında kalan taraftarlar tezahüratlarla geçmiş yönetimleri protesto etti. Olay yerine silah getiren bazı taraftarların ateşlemesi sonucu bir taraftar ayağından bir taraftar da sırtından yaralandı.

Polis olayı sakinleştirmek için kızgın taraftarlara müdahale ederken, yaralılar da olay yerindeki ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı

Futbol
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...