Ankara havası Fener'i çarptı

- Güncelleme:
Ankara havası Fener'i çarptı

FUTBOL Haberleri

Fener'in hayallerinden biri sona mı erdi? Sarı-lacivertli takım Aykut ve Vleminckx'in gollerine cevap veremedi; lig, kupa ve Avrupa hedefinden birinde umutlarını Kaf Dağı'nın ardına attı...



GENÇLER KAFASINI ÇALIŞTIRDIÜç kulvarda şampiyonluk mücadelesi veren F.Bahçe, ligde devrildi. Haftalardır lider G.Saray'ın ensesinde zirveyi kovalayan sarı-lacivertliler, G.Birliği deplasmanında havlu attı. Maça hızlı başlayan Başkent ekibi, henüz 5. dakikada Aykut'un kafa vuruşuyla öne geçti: 1-0. F.Bahçe'nin Caner, Webo ve Salih'le yaptığı gol girişimleri sonuçsuz kalırken, 35'te Ramazan, Kuyt'ın şutunda ellerinden kaçırdığı topu son bir hamleyle çizgide kontrol ederek skorun eşitlenmesini önledi. 41'de Volkan Tomic'in sağdan ortasını seyredince arka direkte kafayı vuran Vleminckx, G.Birliğini'nin soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitmesini sağladı.


ŞAMPİYONLUĞA VEDA MI?
İkinci yarıda F.Bahçe'nin şampiyonluk aşkıyla saldırması bekleniyordu ama G.Birliği buna izin vermedi. 57'ye kadar oyunun dengede gitmesine sabreden Aykut Kocaman sonrasında Cristian ile Ziegler'in yerine Sow ve Topuz'u sahaya sürdü. Değişiklikler sarı-laicvertlilerin baskıyı arttırmasını sağladı, ancak skoru etkilemedi. Gününde olan kaleci Ramazan'ın Sow'un gol girişimlerindeki mükemmel kurtarışları F.Bahçe'nin umutlarını tüketti. Gençler 3 maçlık beraberlik serisini galibiyetle bozarken, 2. yarının deplasman fatihi bir kaybetti, pir kaybetti. Bitime 4 hafta kala G.Saray'ın 7 puan gerisine düşen F.Bahçe şampiyonluk umutlarını hayale bağladı.






KOCAMAN PES


Maç sonrası F.Bahçe'de lig için umutsuzluk vardı. Aykut Kocaman: 7 puan fark var, mantıklı olmak lazım. Kuyt: Şampiyonluk zor, bu bir hayal kırıklığı. Volkan: UEFA'yı düşünmek zorundayız


ŞAMPİYONLUĞU VERMEZLER!
Karşılaşma sonrası F.Bahçe'de lig için umutsuz açıklamalar vardı. Aykut Kocaman'dan futbolculara kadar, son 4 haftaya girilirken G.Saray'la oluşan 7 puanlık farkın kapanmasının zor olduğu görüşü ön plana çıktı. Kocaman, "Şampiyonluk yarışını bu maçta kaybetmedik. Bu akşamki G.Birliği mağlubiyeti son nokta oldu. Özellikle ligin ilk yarısında lider olmamız için çok fırsatları kullanamadık. Biz bu yarışı ilk yarıda kaybettik. Mantıklı olmak gerekirse 7 puan farkı kapatmak zor. Hele G.Saray'ın son 1.5 senedeki gücüyle buradan şampiyonluğu vermezler!" şeklinde imalı sözler kullandı.


BU BİR HAYAL KIRIKLIĞI
Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, "Sonuçtan dolayı hayal kırıklığına uğradık. Genel olarak bakıldığında tüm maç boyunca kötü oynadığımızı söyleyemem. Puan farkından dolayı ligde devam etmek zor olacak ancak Fenerbahçe asla vazgeçmeyecektir" sözlerini kullanırken kaleci Volkan Demirel de, "Ligin son maçına kadar elimizden geleni yapacağız. Ligde, UEFA Kupası'nda ve Türkiye Kupası'nda son düdüğe kadar savaşacağız. Önümüzde çok önemli bir Benfica maçı var, onu düşünmek zorundayız. İnşallah iyi bir sonuç alacağız" değerlendirmesi yaptı. nbsp;ALİ YEDEK





Şike göndermesi
Maçın son bölümlerinde G.Birliği tribünleri şike sürecine atıfta bulundu. Tribünler uzun süre, "Şike yapsana, Aziz Yıldırım şike yapsana" ve, "Para, şike işte fener işte" şeklinde tezahüratta bulundu. Tribünlerin tezahüratlarını F.Bahçe taraftarları ıslıklarla protesto etti.


Acar'a vefa
F.Bahçeli futbolcular, Ankara'da ısınmak için sahaya çıktıklarında üzerinde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski Fenerbahçeli futbolcu ve Kulüp Müdürü Serkan Acar'ın resminin bulunduğu beyaz tişörtleri giydiler. F.Bahçeli taraftarlarda tribünde 'Seni unutmayacağız Serkan Acar' yazılı pankart astılar.



RAKAMLARIN DİLİ
gt; 10 F.Bahçe'nin son 10 maçtır süren yenilmezliği dün akşam sona erdi. nbsp;
gt; 3 Fener üç maç sonra kalesinde gol gördü...



nbsp;Ankara havası Fener'i çarptı
nbsp;Ankara havası Fener'i çarptı
nbsp;Ankara havası Fener'i çarptı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...