Anadolu ayaklandı

Anadolu ayaklandı

FUTBOL Haberleri

Taiwo, Malouda, Baros, Babel, Frey, Cicinho ve Bosingwa'nın bir gün Anadolu kulüplerinde forma giyeceğini söyleseler kimse inanmazdı.

Bursaspor, Marsilya ve Nijerya Milli Takımı'nda gösterdiği performansın ardından "San Siro"da Milan formasını giyme başarısını gösteren 28 yaşındaki sol bek Taye Taiwo'yu Bursa'ya getirerek taraftarlarını heyecanlandırdı. Taiwo ile yetinmeyen Bursaspor Yönetimi, İtalya 1. Futbol Ligi'nin en iyi kalecileri arasında gösterilen Sebastien Frey transferine de imza attı. Yeşil-beyazlılar, yıllarca İnter, Parma ve Fiorentina gibi İtalya'nın köklü takımlarının kalesini koruyan Frey'i ikna etmeyi başardı.
YENİDEN TÜRKİYE'DE
Geçen sezon taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Medical Park Antalyaspor, bu sezon da üst sıralarda yer almak için çalışmalarına devam ediyor. Akdeniz ekibi, hücum hattında etkinliğini artırmak için G.Saray'ın eski golcüsü Milan Baros ile söz kesti. Antalyaspor, Beşiktaş'a giden Ömer Şişmanoğlu'nun yerini 4,5 sezon G.Saray'da oynayan ve Portekiz'de düzenlenen 2004 Avrupa Futbol nbsp;Şampiyonası'nda altın ayakkabı ödülünü kazanan Çek forvet Baros'la doldurdu.

CiCiNHO YiĞiDO OLDU
Sivasspor Yönetimi, futbolculuk kariyerinde dünyanın en iyi sol beki olarak gösterilen Brezilyalı Roberto Carlos'a emanet ettiği takıma, bir de Cicinho sürprizi yaptı. Carlos, Real Madrid, Roma ve Villarreal gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinde boy göstermiş ve 17 kez milli olmuş Brezilyalı defans oyuncusu Cicinho'yu Sivasspor'a kazandırarak iddialı bir takım olacaklarının mesajını verdi.
KASIMPAŞA HIZ KESMİYOR
Kadrosunda Nijeryalı golcü Kalu Uche'yi barındıran Kasımpaşa, Hollanda Milli Takımı ve Liverpool'da gösterdiği performansla Avrupa'nın önde gelen futbolcuları arasına giren 26 yaşındaki Ryan Babel'e imza attırdı. Babel'i 3 yıllığına kadrosuna katan Kasımpaşa, Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da da adından söz ettirdi. Kasımpaşa, defansını ise AZ Alkmaar, West Bromwich ve Brugge formalarını giyen bir diğer Hollandalı Ryan Donk ile güçlendirdi.

CHELSEA'DEN TRABZON'A
Geçen sezon yabancı futbolculardan istediği verimi alamayan Trabzonspor, tarihi bir transfer gerçekleştirdi. Bordo-mavili kulüp,2007-08 sezonundan yana Chelsea'de top koşturan Florent Malouda'yı 2 yıllığına kadrosuna katarak tüm
dikkatleri nbsp;üzerine çekti. 2007 yılında 19 milyon euro bonservis bedeliyle Lyon'dan Chelsea'ye transfer olan Fransız yıldızı bordo-mavili takıma kazandıran Trabzonspor Yönetimi, Portekizli Jose Bosingwa'yı da anlaşma imzalamak üzere Türkiye'ye davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...