Adım adım Drogba

Adım adım Drogba

FUTBOL Haberleri

Fildişili yıldız için Güney Afrika'ya çıkarma yapan G.Saray 2,5 yıllık sözleşme isteyen dünyaca ünlü golcüyle el sıkıştı.

Wesley Sneijder'i transfer ederek dünya genelinde büyük yankı uyandıran G.Saray, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Drogba'nın menajeriyle Pierre Frelot'u gizlice İstanbul'a getirip 2 gün boyunca ağırlayan sarı-kırmızılılar, önceki gece geç saatlerde bu oyuncuya imza attırmak umuduyla Güney Afrika'ya uçtu. Sportif Direktör Bülent Tulun, Kulüp Direktörü Sinan Kalpakçıoğlu ve menajerler Pierre Frelot ile Ceylan Çalışkan, Fildişi-Tunus maçı sonrası oyuncuyla yüz yüze görüşerek teklifini iletti. Fildişili yıldızın menajeri, Drogba'yı, Henry ve Beckham örneğinde olduğu gibi 4 aylığına kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen G.Saray'a, farklı bir teklif getirdi.

EBOUE'DEN YAKIN MARKAJ
Shanghai Senhua'yla 15 milyon euroluk sözleşmeye imza atan Drogba'nın, bir süredir alacaklarının ödenmediğini dile getiren Frelot, yıldız futbolcunun kesin olarak Çin'den ayrılacağını ve 2.5 yıllık sözleşme talep ettiğini söyledi. Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek Drogba'yı 4 aylık kadrosuna katmak isteyen G.Saray, bu gelişme üzerine Fildişili golcüye 1 yılı opsiyonlu olmak üzere, yıllık 4 milyon euro teklif etti. İstanbul ve takım hakkında vatandaşı Eboue ile Trabzonsporlu Zokora'dan bilgiler alan Drogba olumlu referanslar karşısında G.Saray'la el sıkıştı. Drogba'ya talip olan İtalyan devi Milan'ın Asbaşkanı Galliani'nin "Drogba'yı yüzde 101 almayacağız" açıklamaları sonrası G.Saray'ın 1-2 gün içinde transferi duyurması bekleniyor.


Drogba sessizliği
G.Saray 2. Başkanı Ali Dürüst, Drogba transferiyle ilgili soruları cevaplamadı. Beşiktaş ile çok önemli bir derbi oynayacaklarını hatırlatan Dürüst, "Şampiyonluk yolunda hedefe ulaşmak için Beşiktaş'ı yenmemiz lazım. Derbi sonrası transferle ilgili sorulara yanıt veririm" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...