21'lik genç futbolcuya Galatasaray kancası! Okan Buruk'un listesindeki isim belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
21'lik genç futbolcuya Galatasaray kancası! Okan Buruk'un listesindeki isim belli oldu

FUTBOL Haberleri

Yaptığı transferlerle sezon başında Süper Lig'e damga vuran ancak sergilediği performans ile beklentilerin altında kalan Galatasaray, bu hafta kritik Beşiktaş derbisine çıkacak. Geleceğe yönelik hamleler atmaya devam eden sarı kırmızılılarda şimdiden transfer hareketliliği yaşandığı iddia edilirken, listenin ilk sırasında ise Belçika'dan Nicolas Raskin'in adı yer alıyor. İşte Galatasaray transfer haberlerine dair detaylar...

Son dakika Galatasaray haberleri: Süper Lig'de Cumartesi günü derbi rüzgarı esecek. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Şenol Güneş ile yeni bir başlangıç yapan Beşiktaş'ı evinde konuk edecek. Buruk yönetiminde bu sezon çıktığı 11 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Galatasaray'da hedef mutlak galibiyet. Lider Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde 5'inci sırada yer alan sarı kırmızılılar, Karabük maçı sonrası çıkışını sürdürmek istiyor.

BURUK'UN İSTEDİĞİ FUTBOLCU BELLİ OLDU

Yaz sezonunda yaptığı transferlerle adeta ülkenin spor gündeminde bomba gibi düşen Galatasaray,  Oliveira, Midtsjø, Torreira, Mertens ve Mata gibi isimler kadrosuna katmıştı ancak yıldız isimlerle takımı kuvvetlendiren Cimbom, performans olarak beklentilerin altında kaldı. Galatasaray, yeni bir transfer için kolları sıvadı ve aradığı oyuncuyu buldu. Okan Buruk'un da istediği futbolcu belli oldu.

BELÇİKALI GENÇ FUTBOLCU RADARDA

Sabah'ın haberine göre; takımı gençleştirmeye yönelik adım atacak olan sarı kırmızılıların, listenin ilk sırasına Belçika'dan Nicolas Raskin'in adını yazdığı iddia edildi. Standard Liege'in 21 yaşındaki çok yönlü orta saha oyuncusu için girişimler başladı. U-15'ten U-21'e kadar alt yaş kategorilerinde düzenli olarak Belçika milli formasını giyen Raskin, sezon sonunda bitecek sözleşmesini henüz uzatmadı.

21'lik genç futbolcuya Galatasaray kancası! Okan Buruk'un listesindeki isim belli olduBelçikalı yıldız adayı bu sezon Standard Liege ile 15 maça çıkarken 1 gol 4 asistlik performans sergiledi. 

ÜÇ FARKLI POZİSYONDA OYNAYABİLİYOR

Standard Liege forması giyen 2001 doğumlu Raskin, uzun süredir sarı-kırmızılı kulübün scoutları tarafından takip ediliyor. Kulübü genç futbolcuyu Avrupa'nın büyük liglerine sözleşmesini yenileyip satmak isterken, Galatasaray ise Raskin'in serbest kalma ihtimalini fırsata çevirmek istiyor.

Genç oyuncunun piyasa değeri 5 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...