13 Süper Lig takımından Demirören'e destek

- Güncelleme:
13 Süper Lig takımından Demirören'e destek

Futbol Haberleri

Futbol Federasyonu Başkanlığı için adaylığını açıklaması beklenen Yıldırım Demirören'e 13 Süper Lig kulübünden onay çıktı.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Federasyonu Başkanlığı için adaylığını yönetim kurulu arkadaşlarına resmen açıkladı. nbsp;Demirören'e 10 Süper Lig kulübünden onay çıktı. Beşiktaş, Gaziantepspor, Mersin İdman Yurdu, Eskişehirspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Kayserispor, Kardemir Karabükspor, Samsunspor, Orduspor, Antalyaspor, Sivasspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Yıldırım Demirören'in başkanlığını desteklediğini açıklarken, Galatasaray ve Bursaspor destek vermeyeceklerini açıkladı. Fenerbahçe, Trabzonspor, Manisaspor ve ise henüz konuyla ilgili açıklamada bulunmadı.

27 ŞUBAT'TA BELLİ OLACAK
Mehmet Ali Aydınlar'ın görevinden ayrılmasının ardından, Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı, Ankara'da 27 Şubat'ta yapılacak kongre ile belirlenecek.Adayların başvuru süresi bugün mesai bitiminde doluyor. Geçen hafta UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'in adı ön plana çıkmış ancak Erzik aday olmayacağını açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...