Yeni Malatyaspor Mersin İdmanyurdu hazırlık maçı

/ Kaynak: İHA
 Yeni Malatyaspor Mersin İdmanyurdu hazırlık maçı

FUTBOL Haberleri  / İHA

2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor PTT 1. Lig ekibi Mersin İdmanyurdu ile hazırlık karşılaşması oynayacak.

Spor Toto 2. LigBeyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, kamp çalışmaları kapsamında Pazartesi günü PTT 1. Lig ekibi Mersin İdmanyurdu ile hazırlık karşılaşması oynayacak.İlk etap kamp çalışmalarını Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri'nde gerçekleştiren Yeni Malatyaspor günü tek antrenmanla tamamladı. Sabah yapılan antrenman sonrası teknik heyet ve futbolcular Cuma namazı kıldı. Cuma namazının ardından futbolcular izin yaptı. Yoğun antrenman programı sonrası yarım gün izin yapan futbolcuların bir kısmı kamp merkezini gezerek, stres attı.Cumartesi gününden itibaren yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürecek olan sarı kırmızılılar, Pazartesi günü PTT 1. Lig ekibi Mersin İdmanyurdu ile bir hazırlık karşılaşması oynayacak. 17.30'da Patalya Tesisleri'nde oynanacak olan hazırlık karşılaşmasında teknik direktör Özcan Kızıltan'ın bütün futbolculara şans vererek, oyuncuların son durumlarını görmek istediği öğrenildi.Ayrıca kamp çalışmalarında bazı gurbetçi oyuncuların da denenmeye alındığı kaydedildi. İlk etap kamp çalışmalarında denenmeye alınan gurbetçi oyunculardan hiçbirinin beğenilmediği ve kamptan gönderildiği ifade edildi
FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...