Yapı Kredi konut kredisiyle ev sahibi olmak kolaylaşıyor! 1.99 faizli, 500 bin TL kredinin aylık taksiti ne kadar?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

EMLAK Haberleri

Nisan ayında hayallerindeki eve sahip olmak isteyenleri yakından ilgilendiren kredi kampanyası Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi konut kredisinde yüzde 1.99 faiz ve 120 ay vade seçeneği sunuluyor. Yapı Kredi 500 bin TL konut kredisi hesaplama...

Türkiye’de ev sahibi olmanın giderek zorlaştığı bu dönemde bankalar konut kredisi kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Bankadan konut kredisi çekerek daha uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren bir duyuru geldi. En popüler özel bankalar arasında yer alan Yapı Kredi nisan ayına özel konut kredisi kampanyasının detaylarını duyurdu.

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Yapı Kredi, memnuniyet odaklı bankacılık hizmetleriyle dikkat çekiyor. Son dönemde özel bankaların konut kredisi kampanyaları büyük ilgi görüyordu. Bütçesine uygun koşullarda konut kredisi arayanlara müjdeli haber Yapı Kredi bankasından geldi.

Yapı Kredi konut kredisiyle ev sahibi olmak kolaylaşıyor! 1.99 faizli, 500 bin TL kredinin aylık taksiti ne kadar?

YAPI KREDİ KONUT KREDİSİ KAMPANYASININ DETAYLARI

Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Yapı Kredi, hayallerindeki eve sahip olmak isteyenlere sunduğu kolaylıklar ile öne çıkıyor. Kira ödeme derdine son verip kendi evinde oturmak isteyenler Yapı Kredi konut kredisi kampanyasını seçiyor. Bankanın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre Yapı Kredi konut kredisi nisan ayı faiz oranı ve vade seçenekleri belli oldu.

Buna göre yepyeni bir ev satın almak isteyenler Yapı Kredi’den 500 bin TL limitli konut kredisi 120 ay vade ve yüzde 1.99 faiz oranı avantajıyla çekebilecek. Yapı Kredi konut kredisi başvuruları banka şubelerinden veya internet ile mobil bankacılık hizmetlerinden yapılabiliyor.

YAPI KREDİ 500 BİN TL KONUT KREDİSİ HESAPLAMA

Bütçesine en uygun koşullarda konut kredisi çekip ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren duyuru geldi. Yapı Kredi bankasının resmi web sitesindeki bilgilere göre nisan ayında konut kredisi faiz oranı yüzde 1.99 olarak belirlendi. Bu koşullarda 500 bin TL konut kredisini 120 ay vade seçeneğiyle çeken Yapı Kredi müşterileri aylık 10 bin 982 TL ödeme yaparak kredi kullanabilecek.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...