Yanlış parke seçimi maliyete neden oluyor

Yanlış parke seçimi maliyete neden oluyor

EMLAK Haberleri

Dekorasyon bütünlüğü kapsamında parke seçimi her zaman en kritik konulardan birisi olmuştur. Hangi alanda olursa olsun alan ışığının en önemli faktör olduğu parke seçiminde, ortamda bulunan mobilyaların tarzı ve renkleri de dekorasyonda bütünlüğü sağlayan diğer önemli unsurların başında geliyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Gerek masif veya lamine parke, gerekse laminat seçimi doğru yapılmazsa, daha sonra ortaya çıkabilecek sıkıntıları telafi etmek için çok büyük masraflara girişmek gerekebilir. Öte yandan ahşabın doğal dokusunu hissetmek isteyenler için fırçalı yüzeyler; parlak ve matlık tercihine göre cila veya yağ uygulamalı ürünler; dekorasyona ve bütçeye bağlı olarak dar veya geniş ürünler tercih edilebilir. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yıldız Entegre Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Ormancı “Parkenin dekorasyonun başlangıç noktasında yer aldığını düşünüyoruz. Bu düşünceden hareketle tüketicilerin gömleğin ilk düğmesini doğru ilikleyebilmeleri ve hem evlerine hem tarzlarına uygun parke seçimini yapabilmeleri için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.


Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...