Ve Güneşli projesi satılık daire fiyatları, İşte ayrıntılar

Ve Güneşli projesi satılık daire fiyatları, İşte ayrıntılar

EMLAK Haberleri

Ve Güneşli Konutları'nda satılık konutların fiyatları 198 bin liradan başlıyor. Projede teslimler Ekim 2014'te başlayacak

Ve Güneşli Evleri projesi 9 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 214 daireden meydana gelmekte olan Ve Güneşli projesinde daire fiyatları 198 bin liradan başlıyor. Projede peşin ödemelere özel yüzde 8'e varan indirim fırsatı sunuluyor.
Yüzde 25 peşinat verip kalan miktarı banka kredisiyle de tamamlanabildiği Ve Güneşli Konutları Teleset Mobilya, Keleşoğlu İnşaat, Depar Teknik Yapı ortaklığında yükseliyor. 43 metrekare ile 138 metrekare arasında değişen dairelerin yer aldığı Ve Güneşli'nin teslim tarihi Ekim 2014 olarak belirlendi. Ve Güneşli Evleri'nde stüdyo daireler 198 bin liradan, 1+1 daireler 279 bin liradan ve 2+1 daireler 397 bin liradan başlıyor. 3+1 penthouse konut seçeneklerinin de yer aldığı Ve Güneşli Konutları'nda tapu teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Proje içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness center, kafe, kapalı yüzme havuzu, sauna, yürüyüş parkuru, voleybol sahası gibi birçok seçenek yer alıyor.(emlaktasondakika)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...