Skyland İstanbul'un ofisleri ön satışta

Skyland İstanbul'un ofisleri ön satışta

EMLAK Haberleri

3 bin 500 araçlık otopark alanının bulunduğu Skyland İstanbul, TT Arena'ya komşu. Skyland İstanbul'un ofislerin ön satışlar başladı.

3 bin 500 araçlık otopark alanının bulunduğu Skyland İstanbul, TT Arena'ya komşu. Skyland İstanbul'un ofislerin ön satışlar başladı. 2016 Ekim'de tamamlanması hedeflenen Skyland İstanbul'da lansman öncesi yüzde 15 fiyat avantajı sunuluyor. Alanları 31 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen ofislerin yer aldığı Skyland İstanbul, 3 kule ve 1 AVM'den meydana geliyor. Metrekare birim fiyatlarının 7 bin liradan başladığı Skyland İstanbul'da 504 ofis yer alıyor. Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Skyland İstanbul'da kulelerin biri rezidans, biri otel, diğeri ise otel olarak belirlendi. nbsp;504 ofis, 1.000 rezidans ve 300 odalı bir otelden oluşan Skyland İstanbul'un ofis kulesi, benzersiz sosyal olanakları, teknolojik yapısı ve konumuyla dikkat çekiyor. 3 bin 500 araçlık otopark alanının bulunduğu Skyland İstanbul, TT Arena'ya komşu. nbsp;Skyland İstanbul'da 600 kişilik konferans salonundan balo salonlarına, restoranlardan spaya, fitness salonundan yeşil alanlara kadar pek çok birim hizmet verecek. (emlaktasondakika)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...