İnşaat sektöründen Almanya çıkarması

İnşaat sektöründen Almanya çıkarması

EMLAK Haberleri

Türk inşaat firmaları, Almanya’da yaşayan Türkiye kökenli emlak yatırımcılarını çekmek için Berlin ve Köln’de projelerini tanıtıyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteklediği “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamında, Emlak Konut GYO, Kiptaş, Artaş İnşaat, Sur Yapı, Nef, Kuzu Grup, Teknik Yapı ve Gap İnşaat, Berlin ve Köln’de, milyarlarca liralık projelerinin tanıtımını yapıyor.

ÇETİNSAYA: YATIRIMCI İÇİN TÜRKİYE BÜYÜK FIRSAT
Gayrimenkul yatırımında Türkiye’nin yabancı yatırımcılarla gurbetçi vatandaşların ilgisini çekmeye devam ettiğini belirten Süleyman Çetinsaya; “Gurbetçi vatandaşlar ile yabancı yatırımcının Türkiye’yi tercih etmesi için birçok neden var. Bu tercihin öne çıkan etkenlerinden biri Türkiye gayrimenkullerinin yüksek yatırım potansiyeli taşıyor olması ve yabancı yatırımcı için uygun seviyelerde bulunması. Türkiye gayrimenkulleri yüksek karlılığı ve istikrarlı değer artışıyla özellikle Avrupa’dan ve körfez bölgesinden ciddi anlamda yatırımcının talebini alıyor. Yabancı yatırımcılara sunulan 250 bin dolar yatırımla vatandaşlık hakkı verilmesi ve uygulanan diğer teşvik ve indirimlerle konut alımı daha da cazip hale getiriliyor. Yabancı yatırımcı; emlak vergilerinin düşük, yaşam standartlarının yüksek olduğu Türkiye’de satın aldığı gayrimenkulleri, oturum, yatırım ve gelir elde etmek amacıyla tercih ederken, gurbetçi vatandaşlar da ülkesine bağlılığından dolayı yaşadıkları ülkelerde yatırım yapmak yerine doğdukları topraklara yatırım yapmayı tercih ediyor” dedi.  
Berlin’deki buluşma Titanic Chaussee Oteli’nde gerçekleşirken Türk inşaatçılar, 27-28 Ekim’de de Köln’deki Hyatt Regency Otel’de yatırımcılarla bir araya gelecek.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...