Huzurlu Marmara Güneşli’de ön talep dönemi başladı

Düzenleyen:
Huzurlu Marmara Güneşli’de ön talep dönemi başladı

EMLAK Haberleri

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi ve öncü markası Huzurlu İnşaat, kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirdiği projesi Huzurlu Marmara Güneşli’de ön talep topluyor.


Markalı konut projeleriyle gayrimenkul sektörüne farklı bir soluk getiren Huzurlu İnşaat, kentsel dönüşüm sürecine de katkı sağlamaya devam ediyor.
İstanbul’un en hızlı gelişen ve dönüşen bölgesinde, Basın Ekspres yoluna yakın mesafede konumlanan Huzurlu Marmara Güneşli, Bağcılar Belediyesinin ilk dönüşüm projelerinden biri olma özelliğiyle dikkat çekiyor.
Toplamda 289 daire ve 12 adet ticari alanın yer alacağı yeni yaşam alanı, 56 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

BAYRAM BIYIKLI: HEM YATIRIMCI, HEM DE OTURUMCU KAZANACAK
Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı “Özellikle İstanbul’da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Biz de Huzurlu Marmara Güneşli projemizle bu dönüşüm seferberliğine destek veriyoruz. Şehirlerimizi çevreyle uyumlu biçimde modern hâle getirmek ve çevreye duyarlı yerleşimler oluşturmak için Marmara Bölgesi’ndeki ikinci projemizi Güneşli’de hayata geçiriyoruz. Her projemizde olduğu gibi, Huzurlu Marmara Güneşli projemizde de konut alıcılarına lokasyon avantajı sunuyoruz. Hem yatırımcısına hem de oturumcusuna kazanç sağlayacak bir proje olacak. Geniş peyzaj alanı, yüzme havuzu ve kapalı otoparkıyla bölgeye değer kazandıran bir proje inşa edeceğiz’’ dedi.

AİLELER İÇİN GELİŞTİRİLDİ
Modern mimarisiyle bölgeye değer kazandıran ve aile öncelikli yaşam anlayışı ile hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli’de 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarının bulunduğu projede daireler 118 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...