Bostancı Sakız Ağacı'nda son durum

Bostancı Sakız Ağacı'nda son durum
EMLAK Haberleri

Bostancı'da bulunan Sakız Ağacı Konutları'nda fiyatlar 525 bin TL'den başlangıç gösteriyor, İşte tüm detaylar...

3 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Sakız Ağacı Konutları, Bostancı'da hayata geçiriliyor. 2015 yılının ilk çeyreğinde yaşamın başlayacağı Sakız Ağacı Konutları, 15 katlı tek bloktan meydana geliyor. nbsp;41 dairenin yer aldığı Sakız Ağacı Konutları, akıllı ev sistemiyle donatılıyor. Haldız İnşaat projesi olan Sakız Ağacı Konutları'nda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Sakız Ağacı Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 86 metrekare ile 397 metrekare arasında değişiyor. Sakız Ağacı Konutları projesinde dairelerin fiyatları ise 525 bin lira ile 1 milyon 200 bin lira arasında farklılık gösteriyor. nbsp;
Çok özel lansman fiyatlarıyla dikkat çeken Sakız Ağacı Konutları'nda 12 ay 0,09'dan başlayan faiz oranları ve banka kredisi imkanı sunuluyor. nbsp;Bağdat Caddesi, Metro ve D-100 Karayolu'na 1000 metre uzaklıkta yükselen Sakız Ağacı Konutları, 24 saat görev yapan güvenlik personeli ile koruma altında. (emlaktasondakika)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...