Artaş'tan 3 yeni proje

- Güncelleme:
Artaş'tan 3 yeni proje

EMLAK Haberleri

Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle binlerce aileyi ev sahibi yapan Artaş Grubu, yeni dönemde de yatırımda hız kesmiyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ'NİN HABERİ - Tüm projelerini kalite, güven ve memnuniyet üçgeni üzerine konumlandıran ve bulunduğu her bölgeye büyük değer katan Artaş Grubu, yeni yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye’nin lokomotif markaları arasında yer alan şirketin yeni projeleri İstanbul’un iki yakasında yer alıyor.

YAKINDA LANSE EDİLECEKLER

Avrupa Konutları Ata projesi İstanbul’un en değerli lokasyonları arasında gösterilen Atakent bölgesinde hayata geçirilirken, Avrupa Konutları Yenimahalle projesi Bağcılar’da yükseliyor. Avrupa Rezidans Yamanevler projesi ise Anadolu Yakası’nın yüksek potansiyele sahip Ümraniye bölgesinde konumlanıyor. Üç projenin kısa süre içerisinde lanse edilmesi planlanıyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...