Züccaciyede şov başlıyor

Düzenleyen:
Züccaciyede şov başlıyor

Ekonomi Haberleri

Uluslararası Ev Eşyaları Fuarı Zuchex, 21-24 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezinde 28’inci defa kapılarını açıyor.

Uluslararası Ev Eşyaları Fuarı Zuchex, 21-24 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezinde 28’inci defa kapılarını açıyor. Ev tekstilinden elektrikli ev eşyalarına, çatal, bıçak, tencere gibi çelik gruplarından yüzlerce çeşit porselen grubuna kadar binlerce ürün ilk defa beğeniye sunulacak. Geçtiğimiz yıl yerli ve yabancı 432 firmanın katılımı ile gerçekleşen Zuchex Fuarı, 98 ülkeden 29 bin ziyaretçiyi ağırladı. Bu sene de 700’den fazla firmanın katılımıyla 40 bini aşkın ziyaretçi bekleniyor. Ekonomi Bakanlığının desteğiyle dünyanın dört bir yanından önemli alım heyetleri de fuara gelecek. 2016’da 4 milyar dolar ihracata imza atan züccaciye sektörü, ülke ekonomisine büyük katkı sunuyor. Yaklaşık 300 bin kişinin istihdam edildiği, irili ufaklı 5.000’e yakın firmanın bulunduğu sektör, bu fuarlar vesilesiyle 3 yıl içinde 1 milyon istihdama ulaşmayı hedefliyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...