Zengin Rusları Antalya'ya çekecek tesis

Zengin Rusları Antalya'ya çekecek tesis

Ekonomi Haberleri

Kilit Şirketler Grubu, 100 milyon avro yatırımla yaptığı Nirvana Otel'iyle İspanya'yı tercih eden A+ kategorisindeki zengin Rusları Türkiye'ye çekecek.

Türkiye'nin farklı destinasyonlarında 13 oteli bulunan Kilit Şirketler Grubu, 100 milyon avro yatırımla yaptığı Nirvana Otel'iyle İspanya'yı tercih eden A+ kategorisindeki zengin Rusları Türkiye'ye çekecek. Kilit Şirketler Grubu bünyesindeki grubun turizm yatırımı olan Cyristal Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, Türkiye'deki hizmet kalitesiyle Avrupa ve bölgedeki diğer ülkelerin yarışamayacağını belirterek ultra zengin turistlerin daha fazla Türkiye'ye gelmeye başladığını söyledi. 14'üncü otelleri olan Nirvana ile 19 bin 200 yatak kapasitesine ulaştıklarını ifade eden nbsp;Kilit, "Otelin geceliği 4 bin avro. nbsp;Nirvana ile şimdiye kadar Türkiye yerine İspanya gibi ülkelere giden ultra zengin Rusları Türkiye'ye getireceğiz. Dünyanın sayılı tur operatörlerinden Rus Biblio Globus ile anlaştık. 500 bin turist hedefimiz var. Rusların yanı sıra Ukrayna'dan da Türkiye'ye büyük bir rağbet var. Her sene Ukrayna'dan 400 bin turist Türkiye'ye geliyor. Rusya ve Ukrayna arasındaki krizin Türk turizmini çok etkileyeceğini düşünmüyoruz" dedi. Kilit, bir soru üzerine, Kilit Şirketler Gurubu'nun yıllık 500 milyon avroluk cirosu içinde Crystal otellerinin payının 200 milyon avro olduğunu kaydetti.
Uğur Küçük ANTALYA nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...