Yeni reklam yayında... Zach King THY'yi uçuracak

Yeni reklam yayında... Zach King THY'yi uçuracak

EKONOMİ Haberleri

Türk Hava Yollarının (THY) dünyaca ünlü fenomen Zach King ile çektiği yeni reklam filmi “First to the Gate” yayınlandı.

4  dakikalık reklam filminde Zach King ile arkadaşının uçakta cam kenarında oturabilmek için girdikleri yarışı konu ediniyor.  Filmde ayrıca İstanbul Havalimanı'nın modern mimarisi, THY Business Lounge'u ve ayrıcalıklı hizmetlerini eğlenceli şekilde izleyiciye aktarılıyor.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Zach King gibi alanında dünyaca ünlü isimlerle çalışma yapmaya özen gösterdiklerini belirterek “Reklam filmimiz hem Türk Hava Yolları marka özümüzü hem de aktarma noktamız olan İstanbul Havalimanı’nın ihtişamını eğlenceli bir şekilde yansıtıyor” ifadelerini kullandı. THY ve İstanbul Havalimanı’ndan övgüyle bahseden King ise “Türk Hava Yollarının Business Lounge’u mükemmel. Daha önce hiçbir lounge’da bu kadar iyi bir yemek yediğimi hatırlamıyorum. Yaptığımız çekimlerde burayı en iyi şekilde seyirciye aktarabildiğimi düşünüyorum. Bu yüzden çok mutluyum” değerlendirmesinde bulundu. Daha önce THY’nin uçuş emniyeti filminde de oynayan Zach King ile gerçekleştirilen ikinci iş birliği olan reklam filminin çekimleri, 90 kişilik ekiple dört günde tamamlandı. Zach King’in toplam 65 milyon takipçisi bulunuyor.


 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...