Yeni Opel Cascada, 50 km hızla giderken 17 saniyede üzerini açıyor

- Güncelleme:
Yeni Opel Cascada, 50 km hızla giderken 17 saniyede üzerini açıyor

Ekonomi Haberleri

Opel'in yeni üstü açık modeli Cascada, tek tuşla tavan açılma, ısıtmalı direksiyon ve yüksek torklu motoruyla dikkat çekiyor.

Opel'in Türkiye pazarına yeni sunduğu modeli Cascada, 50 km'ye kadar olan hızlarda sürüş esnasında veya araç park halindeyken uzaktan kumanda vasıtasıyla bir dokunuşla 17 saniyede üzerini açabiliyor. Ayrıca ilk defa Cascada modelinde yeni nesil 1.6 SIDI Turbo ECOTEC motoru kullanıldı. Opel'in bu motoru daha sonra diğer orta sınıf ve kompakt modellerde de kullanılacak. 4.250 ila 6.000 devir arasında 125kW/170 HP güç ve bir overboost işlevi sayesinde 280 Nm'ye kadar tork üreten motor, bu güç kategorisindeki bir 1.6 Turbo motor için en iyi tork değerini sunuyor. Start/Stop sistemli, 6 ileri otomatik şanzımanla donatılan araç, 222 km son hıza ulaşırken 0'dan 100'e 9.6 saniye çıkıyor. Araç bu performansına karşılık 100 km'de 6.3 litre tüketim değeri sunuyor. Termal yalıtımlı kumaş tavanın kullanıldığı araçta, ısıtmalı direksiyon simidi ile önceden ısıtma ve hızlı ısıtma sistemleri, üstü açık otomobili her mevsimde kullanma imkânı sunuyor. Araça, LED teknolojisini kullanan gündüz farları ile arka lambalar, Opel'in imzası haline gelen kanat biçimini taşıyorlar. Arka taraftaki yeni nesil 3D homojen LED modüller, üst sınıf otomobillere özgü keskin, yoğun bir aydınlatma sağlıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...