Yara engelleyen çarşafa yoğun talep geliyor

Düzenleyen:
Yara engelleyen çarşafa yoğun  talep geliyor

Ekonomi Haberleri

Denizli’de tekstil ürünleri imalatı yapan girişimci İsa Dal’ın üniversite ile iş birliğinde hazırladığı proje kapsamında geliştirilen “hastalarda yatak yaralarını engelleyen” tekstil ürünü, seri üretimine başlanmasının ardından yurt içi ve dışından yoğun talep görüyor.

Denizli’de tekstil ürünleri imalatı yapan girişimci İsa Dal’ın üniversite ile iş birliğinde hazırladığı proje kapsamında geliştirilen “hastalarda yatak yaralarını engelleyen” tekstil ürünü, seri üretimine başlanmasının ardından yurt içi ve dışından yoğun talep görüyor. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tekstil Mühendisliği Ar-Ge bölümüyle geliştirdikleri ve TÜBİTAK tarafından desteklenen proje çerçevesinde üretilen ürünlerin, yaklaşık 3 yıllık test sürecini geçtiğini aktaran İsa Dal, “Üniversite-sanayi iş birliğinin bir örneği olan TÜBİTAK destekli proje kapsamında üretilen ürüne yurt dışından yoğun talep alıyoruz. Şu anda ABD, Almanya başta olmak üzere İngiltere, İsviçre, Avusturya, Hollanda, Fransa, İskandinav ülkelerinin tamamı, Rusya, İsrail ve Çin gibi ülkelerde bayilik sözleşmesi imzaladık” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...