Yağ fiyatları güncellendi: 5 litrelik yağlar ne kadar? İşte güncel rakamlar

Düzenleyen:
Yağ fiyatları güncellendi: 5 litrelik yağlar ne kadar? İşte güncel rakamlar

EKONOMİ Haberleri

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi ile birlikte dünyanın en büyük ayçiçek yağı ihracatçılarından olan iki ülkeden sevkiyatlar adeta durdu. Fiyatlar yükselirken, markalar ayçiçek yağı fiyatlarını güncelledi. 5 litrelik yağlar ne kadar diye merak eden vatandaşlar, marketlerde fiyat araştırması yapıyor. İşte güncel yağ fiyatları...

Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim ayçiçek yağını vurdu. Ayçiçek yağı fiyatları uçuşa geçti, stoklar tükendi. Birçok markette raflar boşalırken, Rusya'dan yola çıkan ayçiçek yağı yüklü gemilerin Türkiye'ye ulaşması ile vatandaşlar bir nebze olsun rahat nefes aldı. 25 Mart ayçiçek yağı fiyatlarına son dakika güncellemesi geldi, fiyatlarda beklenen düşüş gerçekleşmedi.

GÜNCEL AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

Yağ fiyatları son dakika güncellemesi sonrası vatandaşlar beklediğini bulamadı. Krizin ilk günlerinde iki ülke arasındaki savaş nedeniyle ithalatın zorlanması ve uzun bir süre yapılamayacağı kaygısı nedeniyle yükselen fiyatlar, savaşın üzerinden bir ay geçmesine rağmen düşmedi. Marketlere akın eden vatandaşlar, yağlara adeta hücum etmiş, sosyal medyada o görüntüler uzun süre konuşulmuştu.

25 Mart yağ fiyatları belli oldu, yağ fiyatları güncellendi. Ayçiçek yağı litre fiyatı 50 lirayı zorlarken, 4 ve 5 litrelik yağlardaki fiyatlar ise markaya göre değişkenlik gösteriyor.

Yağ fiyatları güncellendi: 5 litrelik yağlar ne kadar? İşte güncel rakamlar
30 liraya kadar düşen ayçiçek yağının fiyatı yeniden 50 lira sınırına dayandı

25 MART YAĞ FİYATLARI (5 LT YAĞ NE KADAR)

İşte 25 Mart Cuma günü güncel ayçiçek yağı fiyatları:

Sırma Ayçiçek yağı 1 litre 47,90 lira
Sırma ayçiçek yağı 1 litre 47,90 lira

Yudum ayçiçek yağı 1 litre 47,90 lira
Yudum ayçiçek yağı 1.25 litre 57,95 lira

Vera 5 litre ayçiçek yağı 146,90 lira
Vera ayçiçek yağı 4 litre 146,90 lira

Orkide ayçiçek yağı 1 litre 47,90 lira
Orkide ayçiçek yağı 4 litre 79,90 lira

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...