Yabancıyı 7/24 gayrimenkul borsası hızlı çeker

Yabancıyı 7/24  gayrimenkul  borsası hızlı çeker

EKONOMİ Haberleri

Türkiye’deki gayrimenkullerin alım-satım ve kiralama gibi işlemlerinin 7 gün 24 saat elektronik ortamdan yapılabilmesi, konut ve iş yeri gibi projelerle ilgili gerçek ve şeffaf bilgilere ulaşımın kolaylaşması gibi amaçlarla kurulan Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ’nin (GABORAS) tanıtım faaliyetleri devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal “Gayrimenkulün barınma aracı olmaktan çıkıp, yatırım ve borsada işlem görecek sermaye birikim alanı olmasından bahsediyoruz. Gayrimenkul ve türevlerine yatırım yapacakların, ihtiyaç duyacağı her türlü data şeffaf bir şekilde sunuluyor. Dijital gayrimenkul borsası sayesinde inanılmaz boyutlarda yabancı yatırım çekebiliriz. Böyle bir borsayı üretirsek, yarın dünyanın dört bir tarafından alıcılar bu sisteme girecektir. GABORAS’a çok önem veriyorum. Özellikle İslam ülkelerinin ekonomik yakınlaşmasına hizmet edecek bir iş olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...